18.Listopad 2015,23:05

Operace prostaty jednoho skoro zabila, druhý se jí vyhnul! Jak?

person-844877_1280Chodíte v noci často na záchod? Budí vás časté a usilovné močení, nebo naopak časté a náhlé zadržování moči? Podívejte se na dva podobné příběhy, které ale mají zcela odlišný konec – spojuje je však operace prostaty. Sdílelí je shodou náhod dva stejně staří muži z diskuzního fóra zaměřeného na zdraví a prevenci komplikací s prostatou.

 

Marek (51 let) – Příbram

Za noc jsem vstával klidně i desetkrát, abych si došel na záchod a vymočil se. Vždy pouze pár kapek, třebaže jsem měl pocit, že se mi chce doopravdy hodně. Došel jsem k doktorovi na urologii a ten mi po několika vyšetřeních diagnostikoval zbytnělou prostatu a močové kameny. Zároveň mi doporučil operaci, která se provádí nejčastěji cestou přes močový měchýř. Tak je k ní nejlepší přístup a dochází k vyloupnutí zbytnělé tkáně. Na operaci jsem šel, obešla bez komplikací, ale dieta kolem a stav po operaci nikomu nepřeji. Doopravdy to není nic příjemného.

Petr (51 let) – Karlovy Vary

Ten pocit, když musíte v noci několikrát na záchod, je opravdu nepříjemný. Původně jsem si myslel, že pouze piju hodně tekutin před spaním, ale když močení začal občas doprovázet i pocit takového zvláštního tlaku, zašel jsem si na urologii. Doktor mi řekl, že mám zbytnělou prostatu a menší močové kameny. Doporučil mi operaci, třebaže můj stav nebyl akutní. Rozhodl jsem se raději zaměřit na životní styl a odkyselení organismu. Po objevení základních principů jsem odkyselení poctivě dodržoval a po několika týdnech jsem si uvědomil, že moje noční výlety na toaletu prakticky zmizely. Nedokážu si představit, že mi někdo vyřezává překážející část prostaty pomocí elektrické řezací kličky močovou trubicí a já musím ležet v nemocnici. Nejsem takový typ člověka, a proto jsem raději vsadil na odkyselení organismu. Od té doby mám klid a navíc se cítím i mnohem zdravější.

ZDRAVÍ JE JEN NA VÁS

Z následujících dvou příběhů je vidět, že možný postup řešení problémů se zbytnělou prostatou může být různý. Ve velké míře záleží pouze na vašem přístupu, protože doporučení operace prostaty je často velmi snadné, ale doktoři a specialisté si neuvědomují, jak dokáže operace zkomplikovat život. Je to sice zcela nejrychlejší řešení, ale je velmi rizikové. Pan Petr, jehož stav nebyl akutní, se tak raději rozhodl pro odkyselení organismu, které mu pomohlo. Zvažte vážnost vašeho stavu a rozhodněte se, jakou cestou se chcete vydat. Výhodou odkyselení organismu je jeho kladný vliv i na další části organismu. Pozitivně ovlivňuje nejen prostatu.

http://prostata-lecba.cz/operace-prostaty/

 
vložil: powershark951
Permalink ¤


0 Komentáře: