06.Prosinec 2015,22:53

Otoky nohou z pohledu prodavačky obuvy

pochemu-bolyat-nogi-pri-beremennostiPaní Veronika pracuje v obchodním centru v prodejně s ženskou obuví a asi by vás nenapadlo, že zrovna tato žena bude vědět, jak vyléčit otoky nohou velmi snadno! Ozvala se nám e-mailem a my jsme měli možnost udělat s ní velmi přínosný rozhovor.

Veroniko, z vašeho mailu mi přišlo, že na téma otoky nohou dokážete povídat déle než kdejaký doktor. Jak je to možné?

Tak to máte asi pravdu (smích). Otoky nohou jsou poměrně běžná civilizační choroba, která postihuje především ženy. Chodí si k nám do obchodu pro boty a když nemohou navléct jejich velikost, začnou si stěžovat na otoky, kterými jsem dříve trpěla i já. Moc dobře znám ten pocit, kdy se zamilujete do nějakých botiček a pak jim musíte zamávat, protože byste se v nich nikdy necítili pohodlně a jejich nošení by bylo kvůli otokům spíše mučením.

Takže jste se rozhodla ženám začít radit?

Dalo by se to tak říct, třebaže nejdříve jsem si zjistila, co otoky u většiny lidí způsobuje. Nedokážu si představit, že bych někomu poradila špatně a on mi pak přišel vynadat. Otoky nohou jsou způsobené tím, že žíly dolních končetin nedokážou dostatečně rychle odvádět krev z nohou zpátky k srdci. Z těchto důvodů se krev hromadí v končetinách, kde způsobuje otoky, bolest či pocit těžkých nohou. Otoky nohou mají za následek zhoršený žilní návrat směrem k srdci, což vede ke zvýšenému žilnímu tlaku, také nedochází k odchodu tekutin, dochází ke zhoršení výživy buněk a ke špatné regeneraci tkání apod. Pokud otoky nohou přetrvávají delší dobu, nebo se zhoršují, mohou signalizovat jak poruchu ledvin, tak i srdeční choroby.

To zní jako mnohem větší problém než to, že si někdo nemůže koupit hezké boty.

To máte pravdu a přesně tak to ženám také vysvětluji a říkám jim, že pokud otoky nohou nebudou řešit, tak s přibývajícím věkem se mohou přidat závažnější projevy žilních onemocnění. Docela paradoxní je, že na otoky si z mého pohledu stěžuje čím dál větší množství žen.

A jaké tedy ženám nabízíte řešení?

U mě samotné dokonale zafungovalo ODKYSELENÍ ORGANISMU, které doporučuji každému. Otoky jsou velmi otravné a jsem přesvědčená o tom, že díky odkyselení se ho dokáže zbavit 99 % žen, které navíc nebudou kašlat na prevenci. Já jsem se otoků zbavila během pár týdnů a i když jem v práci neustále v pohybu několik hodin, nemám problémy.

http://otoky-reseni.cz/otoky-nohou/

 
vložil: powershark951
Permalink ¤


0 Komentáře: