18.Listopad 2015,23:42

Prevence prostaty je hračka. Pan Roman z Plzně doporučuje sex a zeleninu!

Pánové, prevence prostaty je důležitá! Nejsem žádnej léčitel a promovanej doktor,ale úplně obyčejnej chlap ve věku 47 let, co pracuje v Plzni v jednom velkoobchodu. I tak jsem přišel na to, jak mít dokonale zdravou prostatu. A jak to tak jistě můžu říct? Protože močím jak patnáctiletej a na preventivních prohlídkách prostaty mě doktoři chválí!

CO PIVÍČKO A KACHNIČKA?

Když byl člověk ještě mladej, tak mohl sežrat vše, co chtěl, k tomu si dát několik piv, usnout ve tři ráno a v osm ráno zase vyrazit na fotbal. Tělo stárne rychleji než mysl a když jsem kolem čtyřicítky začal mít menší problémy s močením a prostatou, řekl jsem si, že je zapotřebí se začít sobě věnovat. Manželka koukala jak blázen, ale podpořila mě, protože sama moc dobře díky jejímu dědovi ví, jak moc je důležitá prevence prostaty.

salad-686473_1920Je důležité konzumovat vyváženou a bohatou stravu. Nejdůležitější prevencí je omezení jídel s vysokým obsahem živočišných tuků, vhodná úprava masa (vyvarovat se oblíbenému smažáku s hranolkama, tatarkou apod.) a konzumovat hodně zeleniny. Prevence prostaty souvisí také s omezením nadměrné spotřeby alkoholu a cigaret. To u mě nebyl problém, tvrdej jsem nikdy nebyl a cigarety mi smrdí. Pokud je však někdo silný kuřák, měl by zcela vážně začít přemýšlet o tom, jestli netípnout poslední cigáro a nezaměřit se na to jiné radosti života, jako je například pevné zdraví a šance vidět vnoučata.

NA STARÁ KOLENA

Součástí zdravého životního stylu by měla být také každodenní fyzická aktivita. Já jsem to vyřešil tak, že jsem začal chodit pěšky do práce. Jsou to prakticky 3 km ráno a 3 km večer. Vše chodím trošku svižně, takže je to moc hezká procházka. Nevynechávám ani když prší, což je sice pro dost lidí zvláštní, ale od čeho jsou deštníky, nebo ne? Díky pohybu se mi podařilo i trošku zhubnout a mám větší kondici, což se hodí hlavně v posteli!

SEX A ODKYSELENÍ FUNGUJE NA 100 %

Prevence prostaty souvisí také s pravidelným vyšetřením, které by se mělo provádět jednou ročně. Já na něj chodím a věřte, že nemusíte mít strach. Není to nějak bolestivé, pouze pro hodně mužů je představa toho, že jim doktor tzv. strká něco do zadku, nepříjemná. Prevence prostaty také souvisí s pravidelnou sexuální aktivitou, takže pokud chcete snížit riziko onemocnění, rozhodně nenechte manželku či partnerku jen tak ležet. Určitě ocení, když uvidí, že jste ještě při chuti.

Celý popsaný přístup k prevenci prostaty za mě uzavírá odkyselení organismu, díky kterému se cítím opravdu skvěle a vím, že moje tělo není tak náchylné na různé záněty a zdravotní komplikace. Pokud chcete mít zdravou prostatu, rozhodně byste neměli odkyselení přehlížet!

http://prostata-lecba.cz/prevence-prostaty/

 
vložil: powershark951
Permalink ¤


0 Komentáře: