09.Listopad 2015,22:43

Příznaky hypertenze: 3 lidé, 3 příznaky, 1 řešení!

Mezi příznaky hypertenze neboli vysokého krevního tlaku se může schovat kdejaká zdravotní komplikace. Celkem 3 různým lidem s vysokým tlakem jsme položili otázku, jaké příznaky měli právě oni a jak se jich zbavili. Zde jsou jejich odpovědi!

Mirek (47 let) – zvukař

V práci často pracuju ve velkém stresu a energii jsem doplňoval kafem, za den jsem většinou vyžahl tak 3 až 5 turků. Uvědomuji si, že právě to stálo za vysokým krevním tlakem, kterej se u mě projevoval hlavně bušením srdce. Seděl jsem v klidu v křesle, hrál si s technikou a najednou mi začalo srdce bušit jak o závod. Absolutně jsem nevěděl, co se děje a měl strach. Doktor mi předepsal nějaké prášky, ale zároveň dodal, že mým životním stylem jim budu neustále podkopávat nohy. Místo kafe jsem začal víc spát a taky jsem si přestal dělat z dost věcí hlavu. A tlak? Ten mi doopravdy vyklesal. Sice si na něj pořád musím dávat ještě pozor, ale náhlé bušení srdce je pryč.

head-172351_1280

Kateřina (33 let) – office managerka

Bolest hlavy k dlouhodobému sezení u počítače tak nějak patří. U počítače denně trávím již několik let denně kolem 8 až 10 hodin, a proto jsem silné bolesti hlavy a nespavost přičítala špatnému sezení a krční páteři. Absolvovala jsem klasické kolečko po doktorech a zjistila, že za bolestí hlavy u mě stojí hypertenze neboli vysoký krevní tlak. Byly mi doporučeny prášky, které částečně pomohly, ale i tak jsem si raději domů pořídila tlakoměr a tlak si nyní pravidelně měřím. Velká změna u mě nastala, když jsem se rozhodla pro odkyselení organismu. Od té doby mě hlava prakticky vůbec nebolí.

Maruška (58 let) – invalidní důchodkyně

Nikomu bych nepřála zažívat takové bolesti v krajině srdeční jako já. Když si několikrát denně říkáte, že přesně teď máte srdeční mrtvici, je to hodně nepříjemné. Dobrou zprávou od doktora bylo, že mrtvice se o mně opravdu nepokouší. Špatnou pak to, že bolest způsobuje dlouho neléčená hypertenze. Ani jsem nikdy nevěděla, že mám vysoký krevní tlak, byla to pro mě novinka. Kvůli zranění nemohu sportovat a přiznávám, že posledních několik let jsem absolutně zanedbala nějaký zdravý životní styl. Rozhodla jsem tedy pro kompletní změnu jídelníčku, odborníky doporučované odkyselení organismu a sekla jsem s kouřením! Bolesti ustoupily a nyní jen občas cítím únavu, ale u té je složité rozhodnout, jestli za ní stojí vysoký krevní tlak, nebo můj hyperaktivní vnouček!

Jaké je to řešení?

Tři různí lidé se třemi různými příznaky vysokého krevního tlaku se prakticky rozhodli vždy pro stejné řešení. A u všech tří velmi skvěle zafungovalo. Stále nevíte, o jaké řešení se jedná? O změnu životního stylu a péči o organismus! I vy můžete velmi snadno odhalit principy toho, jak o sebe začít pečovat, jak se zbavit zdravotních komplikací a jak se vydat na cestu ke snížení vysokého krevního tlaku, který sice v první fázi nemusí způsobovat žádné problémy, ale jeho přehlížení vám může velmi závažně zkomplikovat život v budoucnu.  http://spravny-krevni-tlak.cz/priznaky-hypertenze/

 
vložil: powershark951
Permalink ¤


0 Komentáře: