19.Listopad 2015,20:38

Prostata? Babička ví o prostatě NEJVÍC!

S věkem přichází moudrost, ale kdo by čekal, že zrovna babička jednoho z našich čtenářů bude nejlépe vědět, jak prostata funguje a jak si udržet její zdraví? Přečtěte si její zajímavý příběh plný moudrosti a pochopíte, že dříve bylo na vesnici zdraví hlavně o tom, jak člověk rozumí vlastnímu tělu a přírodě.

dependent-100343_640DĚDA BYL MŮJ PACIENT

Když mému manželovi v životě něco bylo, ať už to bylo nachlazení, nebo něco vážnějšího, vždy jsem ho dokázala vyléčit sama. Ono mi nic jiného na vesnici, kde je nejbližší pořádná nemocnice skoro hodinu cesty, nezbývalo. Vždy jsem si poradila a nepotřebovala utrácet za drahé léky.

O manžela jsem vždy pečovala s láskou a s jeho rostoucím věkem jsem o něj začala mít ještě větší strach. Když se mi tak svěřil s tím, že začíná mít problémy s močením, tak jsem si vzpomněla na to, jak zase moje babička pečovala o mého dědu. Tvrdnutí prostaty se totiž nevyhne žádnému muži, pokud tedy zanedbá prevenci.

Naštěstí mám takovou chytrou knížečku plnou výpisků a ověřených rad, a proto jsem zalistovala, dohledala si kapitolku o mužském zdraví a hned věděla, co vše musím pro zdravou prostatu stárnoucího manžela udělat.

JAK JSEM O NĚJ PEČOVALA?

Nasadila jsem mu vitamín D, zinek a pak taky vitamín A, díky kterému se zinek lépe vstřebává. Zinek pochopitelně nekupuje v nějaké drahé plastové krabičce, ale v podobě dýňových semen. Manžela jsem začala víc posílat na sluníčko a do jeho jídelníčku víc zařadila Rybí tuk, játra, mrkev a špenát. Léčbu lze urychlit bylinami, z nichž nejúčinnější je celík zlatobýl, vrbovka malokvětá, vřes obecný a komonice lékařská. Nálev je z 1 polévkové lžíce směsi na 0,25l vody a podáváme ho 3krát denně. Manžel si na největší obtíže po pár týdnech přestal zcela stěžovat, ale i tak měl při močení občasné potíže.

Vzpomněla jsem si na to, že všelékem na problémy je také odkyselení organismu, jehož principy opět kolují v naší rodině po generace, třebaže se tomu dříve odkyselení organismu prostě ani neříkalo. Manželovi jsem tak odkyselení pohlídala a on si dnes, v téměř 70 letech, nemůže na prostatu absolutně stěžovat. Je úžasné vidět, jak taková malá změna v životním stylu funguje i dnes. To vše bez doktorů nepříjemných vyšetření a dalšího trápení!

Tímto bych všem ženám ráda poradila, ať nikdy nepodceňují sílu přírody, bylinek a přirozeného fungování těla. Každý problém lze nějak vyřešit a odkyselení je toho skvělým příkladem!

http://prostata-lecba.cz/prostata/

 
vložil: powershark951
Permalink ¤


0 Komentáře: