08.Listopad 2015,23:25

Jak snížit vysoký krevní tlak? Víme, co pomohlo těm nejhorším případům!

Vysoký krevní tlak je strašák, který trápí většinu lidí vyššího věku. Existuje mnoho rad a cest na to, jak tlak snížit, ale jen některé fungují. Odhalte, co pomohlo těm nejhorším případům.

ZKUŠENOSTI, KTERÉ VÁS NAVEDOU NA SPRÁVNOU CESTU

Asi jste vyzkoušeli už nějaké ty léky na snížení vysokého krevního tlaku a možná se snažíte vyhýbat stresu. Pomáhá to? Možná trošku, ale vašich komplikací a zdravotních rizik se tak nezbavíte, pouze je utlumíte. To znamená jediné – mohou se kdykoli vrátit! To ostatně potvrzuje i pan Jan Tengler, který v poradně popsal jeho boj s vysokým tlakem:

hypertension-867855_1920 (1)

Lékař mi předepsal Amlozek na snížení vysokého krevního tlaku. Když jsem se ho zeptal na možné vedlejší účinky, uklidňoval mě, že tento moderní lék je velmi šetrný a prakticky žádné vedlejší účinky nemá. Za pár dní jsem měl absolutně oteklé nohy a nemohl pořádně ani chodit. S jinými léky, které jsem bral dříve, jsem také neměl moc dobré zkušenosti. Zjistil jsem, že komerční léky doopravdy nejsou pro mě a musím zjistit, jak bojovat s vysokým krevní tlakem jinou cestou.

Pan Tengler není jediný, který má problémy s léky na snížení krevního tlaku. Možná i vy máte špatné zkušenosti a víte, že každý lék zatěžuje organismus. Jak tedy tlak snížit bez použití léků? Odpověď přináší výživová poradna:

Mnoho lidí k nám chodí s vysokým krevním tlakem, někdy se doopravdy jedná o ty nejhorší případy vedoucí k závažným zdravotním komplikacím včetně úmrtí na srdeční infarkt.

U všech se nám osvědčilo zaměřit se na stravování. Nutným opatřením je snížit příjem sodíku. Do jídla by se neměla přidávat sůl, což je jedno z vůbec nejobecnějších pravidel.

Absolutně nejlepších výsledků při snižování vysokého tlaku dosahujeme díky odkyselení organismu, kdy během krátké konzultace každému poradíme, jakým potravinám by se měl vyvarovat. Nejedná se o žádnou přísnou dietu, někdy je však zapotřebí zbavit se oblíbeného pokrmu. Ten lze však většinou nahradit zdravější a minimálně stejně chutnou variantou.

VYSOKÝ KREVNÍ TLAK A NADVÁHA?

Nadváha má přímou souvislost s rozvojem hypertenze. Pokud máte několik kil navíc, odkyselení organismu vám pomůže snížit hmotnost na přiměřenou hodnotu bez hladovky a trápení. Lidé s ideální hmotností vysokým tlakem trpí mnohem méně než ti, kteří mají nadváhu, případně obezitu.

Budete následovat rady odborníků a odhalíte principy odkyselení, nebo se vystavíte riziku toho, že vás dříve či později připraví o život tichý zabiják v podobě vysokého krevního tlaku?  http://spravny-krevni-tlak.cz/

 
vložil: powershark951
Permalink ¤


0 Komentáře: