30.Listopad 2015,23:57

Svědění konečníku mi pokazilo rande

Z pohledu někoho jiného možná vtipná historka, ve které hraje hlavní roli trapas pana Petra, pro něho samotného zdravotní komplikace, kterou musel konečně vyřešit!

URA5b2398_heme

Drbal jsem se jak opice!

Tak vážení, normálně bych si podobný příběh nechal pro sebe, protože to rozhodně není nic, čím by se chtěl člověk chlubit, ale když jsem se dozvěděl, že nejsem jediný, koho svědění konečníku kdy trápilo, rozhodl jsem se o příběh podělit. Proč? Protože věřím, že to pomůže i ostatním mužům i ženám, třebaže svědění konečníku (pruritus) postihuje tak trošku z nepochopitelných důvodů hlavně muže.

Od škrtátka na trenkách k mukám

Nebudu si na nic hrát a nebudu chodit kolem horké kaše. Svědění konečníku pro mě rozhodně nebyl nový pocit a věřím, že čas od času to trápí snad každého. Člověk si prostě omylem špatně utře zadek, pak se zapotí a svědění je na světě. Na tom vážně není nic zvláštního.

Před pár týdny jsem si však všiml, že mě konečník svědí i v momentě, kdy se opravdu pečlivě umyju a utřu. Pokožka zůstávala zarudlá a svědila. Nejdřív relativně málo, později již celý den, kdy jsem seděl v práci. Nebylo to vůbec nic příjemného a z mojí maličkosti se stal doslova neposeda.

Začal jsem si hledat informace a zjišťoval jsem, co u mě může svědění konečníku způsobovat. Začal jsem nosit čistě bavlněné prádlo, každý den se dvakrát poctivě sprchoval bez mýdla a zadek si utíral jemným ručníkem. Svědění neustupovalo, ba naoapak jsem si všiml, že se mi začínají objevovat malé hemeroidy. Začínal jsem být z vlastního zadku dost neštastný!

To osudové rande

Domlovené rande s krásnou ženou jsem nechtěl kvůli zdravotním komplikacím rušit. Kvůli svědění jsem se sice nemohl moc dobře soustředit, ale zrušit rande by znamenalo, že zahodím skvělou šanci konečně najít někoho, s kým bych mohl opět mít vztah. Pečlivě jsem se vysprchoval, vyrazil na rande do restaurace a u stolu zasedl k nádherné blondýnce.

Přibližně po 30 minutách rozhovoru svědění konečníku začalo nabírat na intenzitě. Celkem dvakrát jsem se omluvil a odskočil si na záchod. Bez poškrábání bych to nevydržel. Bohužel to nepomohlo! Bylo mi trapné běžet na záchod znovu a rande jsem ukončil se záminkou, že mi někdo napsal důležitou pracovní zprávu a já musím běžet. Kdybych musel u toho stolu sedět ještě chvilku, strhnu si kalhoty a začnu se drbat!

Svědění konečníku a potrava?

Rozloučil jsem se s možností na seznámení do doby, než se mi podaří zbavit svědění. Naštěstí mi jedna známá, která řešila kožní problémy, poradila zaměřit se na odkyselení organismu a změnu jídelníčku. Neměl jsem co ztratit! Zvýšil jsem příjem vlákniny ze zeleniny a ovoce a luštěnin. Přestal jsem pít alkohol a celkově se řídil všemi pravidly, které jsem se v rámci principů odkyselení naučil. A výsledek? Svědění je pryč a já se chystám na rande, ve kterém můj konečník již nebude hrát hlavní roli.

http://protisvedeni.cz/svedeni-konecniku/

 
vložil: powershark951
Permalink ¤


0 Komentáře: