...Černá a bílá | Články

Černá a bílá…

  Jsou barvy kteréstojí proti sobě,jsou barvy noci i bílého dne,To jsou barvy které Tě provázícelým životem,je bílá když se narodíš,je bílá u každého kroku ,důležitého krokuv životě.Bílá je kontrastem černé co Tě provází v tak významný denjako je den svatební.Černá je kontrastem co provází ,smrt,zármutek a bol.Bezživota ale není smrti proto taky bez bílé by nemohla existovat černá.Prostě tojsou jediné dvě barvy co si navzájem oponují,protiřečí a stojí si v cestě.Jsouto taky ale dvě barvy bez které by nemohli existovat a být tak nejdůležitějšímibarvami světa.

  Nejdůležitější je ale domov ,

          ke každému domovu tyhle barvypatří,Musí se zákonitě střídat,střídat tak jak vystřídá noc za den.Není to i umne jinak,Mám svůj domov  ve kterém setohle děje každý den,Stejně je vyvážená bílá i černá barva,Je pravda že očiněkdy vidí víc černě a někdy zase moc bíle,Ale to jsou jenom oči co klamou anerozpoznají potřebu obou barev.Právě zrak dává rozumu i citu ten prvotníimpuls aby viděl věci které děláš,A právě v  této chvíli jsou to tyhlevěci které mi dávají možnost,dávají právo bojovat o svůj každodenní život a tonejdražší co mám a čeho bych se nevzdal za nic na světě.Právě můj život je tonejcennější a spolu z domovem je to jediné pro co chci žít a proč vlastněještě jsem tady na světě,ve své dědině,mezi lidmi co mě znají a které známstejně jako znám jejich životy,osudy,

 Pro svůj domov právě pro něj musím dělat krokykteří někteří lidé nejsou schopni pochopit,Nevidí to pouto,nevidí svět domovakterý je středem celého světa.

   Mám velkou moc,

    velkou sílu,která mi je dána doživota.Dovolila mě se učit a svoje zkušenosti použít pro život,pro svou cestuk Tobě,pro život který žiji a žít budu dál.

 Právě kvůli svému domovu jsem se vydal nacestu na dalekou cestu,za prací za Tebou,která jsi součástí mého domova.Beztěhlech věcí nemůžu žít a mít radost z obyčejného dne který je pro měbílým.Jsou také dny a bude jich určitě ještě spousta které budou nejen bílé alei černé,

  Mám obrovskou moc,mám touhu a ta mě povededál přes všechny ty šedivé dny a věřím že za nimi,za tou mlhou která je okolo mě jen relativní najdu co hledám aco potřebuji.

  Je to už hodně dávno co jsem tohle tozjistil,Zprvu to nemělo tvar,ani podobu,Nemělo ani vůni.Ale to jak jdu pořáddopředu a nenechám se vrátit na začátek cesty se mi tohle všechno stávájasnější,zřetelnějším a voňavým.

 Všechna ta moje snaha je na místě,Proto že mámtu možnost,ten přístup který mi otvírá dveře všech všedních dnů.Všechny dveřekteré mi až doposavad byly zakázanou komnatou.

  Nebojím se ukázatsvoji duši,svoje myšlení a tak se postupně stávám silnější a bohatším člověkemsvěta,

  Mám všechny nejdůležitější věci cok životu potřebuji,Mám nejdůležitější věci co mě vedou dál k Tobě.

  Sama jsi o tom přesvědčila,

  sama vidíš pokud jsi měla dostatektrpělivosti a přečetla všechny ty slovíčka kterými se obklopuji.Slovíčka cojsou  všude kolem středu světa,Středusvěta mého domova,

  Jestli máš tolik odvahy a trpělivosti apřečteš všechny ty slovíčka co jsem pod jménem mrtvého kováře vepsal do těchtostránek.Poznáš tak že opravdová láska pořád v dnešním světe existuje.

 Právě ve psaném slově je ta moc síla a můžešse k ní kdykoliv vrátit.Můžeš si znovu naladit tu dobu kdy jsi žila jenzdánlivě odolávala slovům které se v té době vyřkly.

  Můj domov je středem světa,můj domov jevšechno pro co je potřeba dělat věci které dělám už od svého narození.

  Díky tomu ,té moci která mi byla dána jsi iTy teď svědkem toho co je domov.

Podskalák

O autorovi

  • Jméno smolicek.v
  • Bydliště Ždár nad Sázavou
  • ..hledám děvče nejlépe ze Zdáru n. S. která by mě mohla mít ráda a pro kterou bych chtěl nejen grilovat maso u mě na terase...ICQ:460542149
Můj profil

Poslední návštěvy