24.Duben 2008

Jouga, Marta a další věci na zasmání... | My diary

V ono inkriminované úterý jsem se vyhrabala z postele okolo poledne. Vrcholem mé celodenní aktivity bylo to, že jsem došla na jógu na náhradu těláku, kde jsem se spokojeně vyvalila na zem (málom nebylo kam, tělák si snad přišla nahradit půlka školy) a celou hoďku jsem prodrbala s holkama. Strašně nás zaujalo, jak se děděk jougista postavil na hlavu a jedna holka taky, tak to Marta zkusila taky a málem zabila tři lidi. Ale chlamec fakt, u toho se člověk nespotí ani omylem, spíš si příště vemu nějakou přikrývku.

Jinak večer v úterý jsme se s Kašky asi hodinu bavily tím, že jsme na dotazníky na spolužácích psaly neuvěřitelné hovna... strašně jsme se pobavily (to ten zbytkový alkáč), ale nakonec jsme zjistily, že se ani jediná naše perla neuložila... No věčná škoda, byly to perly, jaké dokážem vypotit jen my dvě:-))) no ale pobavily jsme se. Marta s Denčou vyrazily do Eventu, my jsme se na to vykašlaly (nejsou prachy, vypadáme hrozně atd.) a tak jsme šly na cígo k pivasu, kde nás jakýsi mladík s blonckou upozornily, ať neřvem, že se učí... drzost, fakt... no tak jsme sebraly jeden kelímek od kafe a šly jsme na schody na A3, ten kelímek jsme vzaly jako popelňajz, jelikož tam uklízí moc milá bába, která je vyhazuje. Tak sedíme, kouříme a najednou smrad jak prase.... no prostě ten umělohmotný kelajms se začal tavit (normální jev, plasty jsou neodolné vysokým teplotám, to mě učili na technole na střední), kouř z toho, smrděly jsme pak jak od ohně... ale bylo to mega vtipné (vám to tak asi nepřijde, ale nám v tu chvíli fakt jo).

Jinak vše ostatní tento týden stojí za prd, písemečka z mikry luxus, zhruba 4 otázky z testů, jinak  si je vycucali z prstu nebo odkud, většinu jsem typovala, takže nějakých 15 bodíků to jistí... akorát Sabunek se konečně vyléčil, takže jsem dneska byla na vyjížďce. No, aspoň něco stálo za.

Jinak Marta furt otravuje s tím, že zas zhubla, ona je fakt magor, nežere... no a furt chodí na solárko, takže vypadá jak malej cigoš. No, aspoň nemluví o tom nejmenoveném idiotovi... 

takže pořád se mám stajně naprd. Doufám, že jste na tom trošku lépe.... mějte se nice a užívejte weekend!!!!!!

Komentáře (0):

Přidej komentář

<< Domů