30.Březen 2008

Když kocovinu, tak pořádnou... | My diary

Nepíšu pro to, že bych se nudila, nýbrž proto, že bych se měla učit latinku, páč mám zítra zápich, ale dělám vše pro to, abych se ještě nemusela učit.... koukám na Simpsony, zjišťuju novinky na netu a taky jsem se rozhodla popsat své včerejší (spíš i dnešní) zážitky...

Sabíček začal kulhat, má moc škaredou hnilobu v kopýtku, takže z tréninku sešlo. Tak snad se bobíček bro uzdraví, ať ho nožička nebolí... Na druhou stran bych asi to skákání včera moc nezvládla, po kalbě jsem slabá jak mucha a Sahibek je fakt tahoun, na skok letí jak Gagarin do kosmu, takže bych ho asi moc neudržela a kroužila bych jak holub na báni (to mi vždycky říkal Emil při skákání s Radounkem).

Večer jsem zašla za Terkou do ACčka, ale byl tam nějaký konzik, zpíval tam první nějakej děsně spocený týpek, co vzdáleně připomínal pana Poura a pak týpek, co se mě ptal, když jsem byla venku kouřit (jediná nevýhoda AC, nekouří se tam, ale pivko mi včera Ivánek načepoval fakt luxusní, poprvé, co jsem v HK dostala pivečko nad míru), jestli mám nějaké zážitky s traktorem. Ti už nehráli tak špatně, ale my jsme spíš chtěli kecat a v tom řevu se to nedalo. Tak jsme zamířily s Tejou na kolej, že vytáhnem Lukyho. Ten ale nikam jít nechtěl. Tak jsme se rozhodly, že půjdem do Tesca a pak že si to vypijem na pokoji, ále... u pivnice (která je přes víkend zavřená) jsme potkali kupku známých člověků, tak jsme zašly akorát na recepci pro flašku ílýho, pak nám to barman ve vysokoškolském klubu (kde byla nějaká zmírající rodinná oslava) otevřel a šly jsme do TV místnosti za ostatními. Pila jsme dost... po roce jsme si dala s Jiřinem ferneta, pak nějaký pushkin, červené a už ani nevím co... no nakonec jsem s Jiřinem vypila sklínku čerbeného na ex.... blééééééééééé!

Ráno nádherný bolehlav, gastralgia (pro nedotčené latinou: bolest žaludku, teda aspoň myslím:-)))  teď se mám jako učit na zítra... nevidím to bledě, já to vidím jasně: na první pokus to fakt nepůjde, ani kdybych se na hlavu postavila. Takže zítra to tam zajdu okouknout... A teď zjevně půjdu chrnět, protože na nic jiného se asi na nic nevzmůžu.

PS. Pojďte mi někdo udělat oběd a doneste mi ho až do postele:-)

Komentáře (0):

Přidej komentář

<< Domů