16.Říjen 2008

Kondom na kole a další... | My diary

Včera byla středa. Středa, je ho tam třeba (no ale to se mě tady v HK vůbec netýká, páč Luky je doma a navíc, na farmačce a v blízkém okolí se nic takového, co by stálo za ojetí, nevyskytuje).... No a my to aspoň zapíjíme. Scénář opět klasika: zahřátí ledvin u pivky - entokrát ale poněkud netradiční složení a Mácou, Štědrou a spol., pak přesun do Eventu - nechápu jak jsme šli (pro nehradečáky - je to asi 200 m od vchodu koleje a vede am jedinej chodník), páč do Sauny nás dorazila s bídou polovina. Pak zas přesunovačka do Eventu, kde to není nic pro mě, zvlášť když mám takovou tu vysedávací a vykecávací náladu (a tu já mám skoro vždy, jelikož vím, jak nechutně vypadám při jakémkoli pokusu o nějaké to poskakování v rytmu hudby - dá li se to tak ještě nazvat )... No ale jinak to bylo fajn, pak jsem se vrátila na kolej k pivce, ale organismus začínal protestovat, žë dlouho nespal, tak jsem šla hajat...

Ráno těláček, zbatkáč jak prase, klasika... Ale dneska mi to náhodou šlo... ti z vás, kdo mě znají při jakémkoli sportu ví, že jsme mega gramlavá, nejde mi to, ve vybíjené mě vždycky vybili přímo do hlavy, při floorbalu zakopávám o vlastní hokejku (pokud  s ní teda namlátím Báru po noze) a na volejbale přehodím síť při podání při cca 2 podáních z miliardy... no a dneska jsem všem vytřela zrak - když se mi to poprvé podařilo podat, tak všici byli tak v šoku, že se nikdo ani nehnul:-) No jo, první dlóóóuhé podání by Agáta:-)

Odpoledne jsem vyrazila na koně, hafo času, těšila jsem se až provětrám ségru... a ono začlo chcát!!! eště ke všemu mi Sesa zdrhla z boxu... Domů jsem jela v nejvíc nechuťácké průhledné pláštěnce... takže jestli jste otkali ve čtvrtek obří kondom na kole - tak to jsem byla já ;-)

Komentáře (0):

Přidej komentář

<< Domů