15.Říjen 2008

První kalba akademického roku:-) | My diary

Hned prvnho října, tedy v den, kdy jsme zas museli zpátky do školy (a hned od 3/4 na 8 do pěti) sešlo kalit... klasicý scénář: sraz před pivkou, dohady, zda jít poctít bábu pivniční či nikoli a pak Sauna a Event.

Dohodli jsme se, že bábu poctíme naší přítomností, teda moc nadšeně nevypadala, určitě si pamatuje na naše chlastačky v prváku - Holubcovo vyhrožování, že jestli nám už nenaleje a zavře, tak na ní bafne z koše na odpadky, vařvávání a vypuzování slušných hostů (my přicházíme, ostatní radši mizí), nevracení skleniček... Podařilo se nám zničit cca dva ubrusy a šli jsme saunit... Měla jsem zas takovou tu náladu, kdy mám strašnou potřebu být vtipná a bavit lidi kolem sebe - obvykle se k tomu ještě projevuje nadměrná konzumace alkoholu - a taky že se projevila... červené a bílé víno jsem zapila tequilou, vodkou s redbulem, berentzenem a já už nevím čím dál... tak vám teda povim, že jsem byla pěkně na káry...

Probuzení opravdu luxus... 13.35, takže první přednášku z imuny jsem fakt nestihla... Tak jsem teda dospěla k rozhodnutí, že tam teda chodit nebudu:-)

PS. Tímto se omlouvám všem, kteří museli trpět mé rádoby vtipné džouky...

Komentáře (0):

Přidej komentář

<< Domů