29.Březen 2008

Půlení, kolaudačka atd. | My diary

Všem svým věrným čtenářům se omlouvám, že jsem teď moc nepsala, ale málo času a moc povinností. Tak třeba jsem se chtěla začít učit latinu - ale ono tofakt nejde!!! Úspěch je, když sipřečtu 10 slov a neusnu u toho, ale nějak to nezanachává jedinou brázdu v mé mozkové kůře. Taky skloňování je super, my co umíme pouze vena, venae (pro neznalé - hned první lekce ve skriptech z latiny) to máme fakt těžké.

A do toho všeho ještě půlení farmáků, kam jsem prostě jít musela (je to takřka moje farmácká povinnost). V rámci šetření jsme nakoupily v Tescu 2 litry rumu a k tomu 4 litry coly (ředení v poměru 1:2), bylo nás na to asi pět, Denčina fajnová spolubydla nad náma ohrnula nos, že jako u nich v Praze se vlastní alkáč do hospody nenosí a radši dělala, že nás ani nezná, pinda jedna pražácká (asi je u nich ve zvyku i odcházet z kalby ve 12). První rum padl už po cestě:-), takže jsme tam dorazily jen s jednou flaškou, která padla záhy:-) Pořádně jsme trapasily jako vždy... zívaly jsme (dneska se ožerem, šálalálalá!!!), ojímaly jsme se, vařvávaly, prostě klasika!!!

Ráno jse musela vstát na výpočetku, kde jsem čuměla na pitomé excelovské tabulečky, až mi z toho bylo zhle (ale jiným bylo hůř:-))), pak pitomá mikra, šťastnou shodou okolností jsem měla test, ve kterém byly všechny otázky z těch testových otázek, takže celkem OK. Pak se mi znovu udělalo špatně, když jsem otevřela takovou tu misku na ty malé svině (mám pocit, že se jí říká Petriho miska) s Escherichia coli, smrad jak z žumpy, fakt, to mě přešel na chvíli fakt i smích.

Taky jsme přežili ve zdraví poslední latinu (alelujááá), i když jsme měla chuť se jít oběsit, když jsem zjistila, co vše je ve zkouškovém testu... no  a na ájině jsme vypadala jak naprostý idiot, protže jsem četla něco o nějakých částech kytiček a začla jsem se tak smát, že už jsem fakt nebyla sto to dočíst... no klasika, vždy vypadám jak debil, ale myslím si, že mé okolí tady na farmačce si na to rychle zvyklo.

Včera jsem byla u Klárky v novém bytečku na kolaudačce, vypila jsem flášu Urbíka, nějaký ten šampus (ten se pil z panáků, páč Klárka nemá šampusky a kráječ na vajíčka), pak nějaké ty panáčky... po pár panácích jsme hráli v garsonce na schovku a mě Petra našla až poslední (byla jsem za madračkou z gauče), pak jsme hráli nějakou hru se zápalkou v puse (kupodivu jsem si odlomila tu část se sírou a  neochutnala jsem ji - to svědčí o tom, že jsem byla v pohodě), aktivity taky stály za to (musela jsem předvádět ptakopyska a trvalo mi snad půl hodiny, než jsme vymyslela, jak to předvést. No ale sejně byla nejlepší Petra jako bobr, my jsme to sice tipovali na kosatku...:-)))

Takže vidíte, povinností moc a času málo. Dneska jdu na Sahibka, doufám, že bude tak hodný, jako včera, jinak to fakt vidím dost bledě... No a snad si večer najdu čas na latinu... ale nechce se mi:-(  a v pondělí zápich:-( .... no ale nebudu si kazit náladu, takže zkouknu nějaké Simsony...:-)

Komentáře (0):

Přidej komentář

<< Domů