26.Duben 2008

Sobota moje milovaná... | My diary

Dneska jsem koukla, kdo navštěvuje můj blog... no a byla jsem fakt mile překvapena, kolik lidí moje žvásty čte... Tak teda díky, je to pro mě další motivace psát své nechutné zážitky, rádoby džouky a tak... ono se to hned líp píše, když vím, že to někoho zajímá:-)

Jinak v HK chcípnul pes... teda jako žádný pohřeb, ale dneska se asi budu večer nudit. Včera jsem byla u Andrejky na kolaudačce bytu (já v poslední době kolauduju furt), byteček fakt super luxusní... Trošku taková pejskovská párty, Andy si pořídila štěně, Zuza od Gráči taky a Péťa dotáhla svoji Deilu, takže bylo fakt veselo... Bohužel jsem byla nějaká unavená a zvládla jsem jen půl láhve vína, což je u mě zatraceně málo (i když, bylo to červené a toho mi fakt stačí dost málo)... Andrejka se mě dneska dokoce ptala, jestli jsem se náhodou nenudila, protože jsem toho moc nenakecala (normálně jsem mega ukecaná, ale v poslední době to se mnou jde nějak z kopce)... prostě stárnu a padá na mě únava..

Dneska jsem byla za tím naším šimlatým kulhavcem (včera jsem ho vytáhla na jízdárnu a on zas pajdá) a parchant se nechtěl nechat chytit!!! Tak jsem ho jak debil naháněla ve výběhu, ale nakonec uspěla metoda zahnat do rohu, trošku nechat vydusit a pak se otočit... no a přišel za mnou nakonec sám. Hotový Pat Parelli, fakt (příště použiju PPPÚL - Pat Parelliho Pomocný Úder Lopatou)...

No prostě dnešní veče vidím v klídečku u nějakého filmíku (zas nějakej ten Shrek nebo Bestiář), alkohol tu žádný nemám.... takže pijte i za mě. A budu spát a spát a spát a spát... Dobrou noc a sladké sny!

Komentáře (0):

Přidej komentář

<< Domů