16.Duben 2008

Středa, hodit mašlu třeba... | My diary

Jak říkám, každý den školy (snad kromě pátku) je strašný... kupodivu jsem přišla včas na ájinu (ale že jsem se musela dlouho přemlouvat, ať otevřu ravé oko, pak levé, pak zas pravé, které se mezitim zavřelo, vystrčím levou nohu zpod peřiny a nějak se vydrápu z postele)... jedin, co jsem zvládla na jedničku byla snídaně, puding se šlěhačkou z tesca a mlíko ve sklínce na víno (taková s tou šťopkou, co máme z pivnice)... fakt super ráno... akorát jsem ještě zvládla venčení a mytí zubů, víc jsem fakt nezvládla, nenamalovaná vypadám jako zombie, ale fakt sorry, jsou věci, na které po ránu nemám čas, náladu a už vůbec ne sílu...

Kupodivu se nesplnila moje prognóza (latinsky prognosis, na důkaz toho, že mi z toho učení fakt už hrabe), že bude odpoledne krásně, ale aspoň přestalo krápat, což nám bylo fakt naprd, jelikož jsme zhruba do čtyř hnili na botáně, k radosti všech naštěstí s tou naší paní (nevím, jak se jmenuje, ale myslím, že Karlíčková), dost se nám ulevilo, že nás neměla ta co minule, protože s ní bychom tam byli až do vánoc, případně do nového roku.

Jinak jsem strávila opravdu kouzelné odpoledne (samozřejmě až poté, co jsem zkoukla několik dílů prvních Simpsonů) nad skriptama z latiny, ovšem je nad mé síly je přečíst až do konce. tak jsem vyrobila taháčky (samozřejmě, že jsem jak debil vypisovala do wordu těch 150 miliónů kytek, co máme umět - no, trošku přeháním, ale pádlo jich snad je- a až jsem byla dost daleko za polovinou - no spíš tak 4 kytky od konce- jsem si vzpoměla, že jakási dobrá duše si dala tu práci a všechny ty podělané kytky vypsala do takové tabulčičky, takže stačilo to zmenšit a bylo by to!!!), tahák na skloňování, co jsem pracně a hlavně růčo vyrobila včera, se zatoulal neznámo kam, je mi jasné, že ho najdu hned jak vyrobím další, případně až po zkoušce... ale na to, abych ho znovu dělala nemám sílu... sice se napájím černým čajem, abych neusnula a taky jsem vypila jeden Shock, ale obávám se, že tyto produkty na mě mají dnes přesně opačný účinek - já bych spala až bych brečela!!!!

No prost život jde dále stále ve stejných kolejích.... a krásné vyhlídky na víkend zatím v nedohlednu, zato labtech s pepkem již za zhruba 9 hodin, no není to k zblití???? A po labinách ještě další učení latinských nechuťáren.... Blééééé!!!!

No tak mi prosím držte pěsti, ať mě bába nevystřelí jak Lajku, ráda bych měla alespoň jednu zkoušku z letního semestru za sebou.

Heslo na páteční latinu: Není důležité vyhrát, ale zúčastnit se. How!

Komentáře (0):

Přidej komentář

<< Domů