31.Květen 2009,10:50
Rok s rokem se sešel a když se tak na to dívám zpátečně, tak jsem se od loňska dosti změnila. O chování ani tak nejde, jako o vzhled a styl. Dá se říct, že jsem se konečně svým způsobem přestala bát rodiny a začala pořádně rebelovat. Sice pořád slýchávám, že vypadám jak noční můra, ale mě se to líbí. Vlastně mě dost dožírá moje sestra, která mi skoro pořád dokola říká, že vypadám ve všem, co si koupím hrozně a vzápětí mě prosí o to, abych ji něco někdy půjčila. Taky se dle mě dost opičí, ale nechce si to přiznat. Ale čert to ven, však ona z toho jednou vyroste a najde si svůj vlastní styl.
Taky jsem si všimla, že dost zanedbávám některý kamoše, ale to dá přece napravit. Za chvilku je tu léto a prázdniny, takže většina, která je ještě školou povinná, bude mít jistě víc volna, takže se nějak domluvíme a něco podniknem. Dost mě to žere, že se s některejma nevídám, ale snad to chápou, že když jsem prací zaměstnanej člověk, že moc času na ně opravdu nemám. A to nepočítám ten bláznivej nápad zeptat se vedoucí, jestli bych mohla ještě brigádně pracovat na poště na balíkách, protože mi přijde, že mi peníze mizí přímo před očima, takže s takovou si na to auto brzo nevydělám.
Spousta lidí si myslí, že moje nejoblíbenější barva je zelená, ale jsou částečně na omylu. Miluji zelenou, černá je až druhá v pořadí. I když jsem v černým mám na sobě nějakou věc, která je zelená. Je to taková malá úchylka. Něco malýho, co mě drží v reálném světě. Ano, jsem stále věčnej pesimista, ale to se asi v následující době nezmění.
Jo, tak přestala jsem konečně kouřit. Teda přestala.. jak se to vezme, prostě nekouřím přes pracovní týden, cigarety doma nemám a ani si je nekupuju. Pokud mi ale někdo nabýdne na nějaký akci, tak proč ne. Si dám jednu či dvě a hotovo. Dál už mi to nechutná. Nemám potřebu si nějak dál ničit zdraví. Co je týče alkoholu, tak jsem v poslední době přešla víc na pivo, protože tvrdej alkohol můj žaludek nějak nesnese. Po těch pár absintech to bylo opravdu hrozný. Ale přišla jsem na to, že když si namýchám něco dobrýho a alkoholickýho, tak to přežiju a vydržím víc, než jsem kdy vydržela. Poslední rekord na poslední akci? Já ani pořádne nevím, ale něco kolem patnácti za pět hodin to asi bude. Božínku.
No jo, nějak jsem se tu rozepsala. Když jsem tu zase nenapsala nic zajímavýho zatak dlouhou dobu, tak se nedivím, že mám zase chuť se nějak vyspovídat, ale myslím si, že by to pro dnešek stačilo, takže zase někdy příště.. třeba to bude ještě zajímavější.. jujky :-D
 
kategorie: André aneb To je můj život
vložil: _Lizzie_
Permalink ¤


0 Komentáře: