18.Listopad 2015,20:55

Dráždění prostaty můj chlípný manžílek miluje

Jmenuji se Dáša (47), pocházím z Berouna a mám pro všechny ženy velmi zajímavý tip do postele – dráždění prostaty! Jak na to a jak to udělat, aby si muž dráždění opravdu pořádně užil?

PROSTATA JE JEHO TAJNÝ POKLAD

man-962549_1920O dráždění prostaty jsem se dozvěděla z časopisu. Nenápadný článek hned vedle křížovky mi odhalil zcela novou sexuální praktiku, protože i když nejsem zrovna nejmladší, měla jsem za to, že prostata je mužům k… ani vlastně nevím čemu, ale rozhodně ne k sexuálnímu dovádění. Sex po 15 letech manželství pochopitelně potřebuje nějaké oživení, a proto mě dráždění prostaty zaujalo. Navíc mě nadchlo i to, že kromě vzrušení je dráždění dobré i jako prevence budoucích zdravotních problémů. 

KDE PROSTATU HLEDAT?

Pochopitelně článek obsahoval podrobný popis toho, kde prostatu hledat. K této předstojné žláze se dostanete jedině přes anální otvor. Nechází se na vrchní stěně (blíže břichu), přibližně na délku prstu. Na dotek se jedná o kulatou a měkkou plošku. Velikost prostaty je podobná oříšku.

JAK TO MANŽELOVI DĚLÁM?

První dráždění prostaty nedopadlo úplně dobře, protože jsem manžela hodně zaskočila, ale dnes v tom již máme oba praxi, a proto vám popíšu jen ten správný postup, který když dodržíte, nemůžete nic pokazit!

1) Vyprázdnění

Hygiena je důležitá, a proto se manžel vždy před masáží prostaty jde vyprázdnit, z sexshopu jsme pořídili malou anální sprchu, což je takový balónek s nástavcem. Anální sprchu používám někdy i já. Je to velmi pohodlné. Díky hygieně se vyvarujete zanesení infekce!

2) Lubrikace a masáž

Prostatu manželovi dráždím klasicky prstem. Nejdříve si na něj nanesu dostatečné množství gelu a začnu s masáží konečníku, hráze a někdy i vnitřní části stehen a zadečku. Je to velmi důležité kvůli uvolnění. Manžel si lehne na záda, roztáhne nohy a já mám k jeho prostatě dokonalý přístup.

3) Jak na dráždění prostaty

Po zasunutí prstu nahmatám prostatu a dráždím krouživými pohyby celý její povrch. Sleduji reakce manžela a vidím, že mu to dělá dobře. Střídám tlak někdy k dráždění prostaty přidám i druhou ruku, kterou masíruji penis. Od té doby, co je manžel po odkyselení organismu, má mnohem lepší erekci a přijde mi, že i dráždění prostaty si mnohem více užívá. Ostatně principy odkyselení organismu odhalil právě kvůli tomu, že chtěl prožívat bouřlivější orgasmy a na stará kolena si ještě pořádně užívat.

DRÁŽDĚNÍ SI BUDETE UŽÍVAT OBA

Je skvělé vidět, že nově objevená sexuální praktika v kombinaci s odkyselením z manžela udělala v posteli opět divocha, který si užívá každičký orgasmus. A já si to ostatně užívám také, protože má pak manžel dostatek energie na to, aby se mi odvděčil.

http://prostata-lecba.cz/drazdeni-prostaty/

 
vložil: powershark951
Permalink ¤


0 Komentáře: