18.Listopad 2015,21:17

Karcinom prostaty – 3 muži, 3 příběhy a pouze 1 rada!

Karcinom prostaty nebo-li rakovina prostaty je v současné době v České nejčastějším zhoubným urologickým nádorem u mužů. Alarmující statistiky nás přiměli k tomu, abychom vyzpovídali 3 muže, kteří s léčbou karcinomu mají zkušenosti a poradí vám, co je nejlepší prevencí!

ANI VY NEJSTE MIMO OHROŽENÍ

old-man-971889_1920Karcinom prostaty a jeho výskyt s věkem stoupá. U mužů nad 60 let se uvádí nález ložisek karcinomu až v 80 % případů, u mužů kolem 80 let se uvádí až v 95 % případů.

Milan (43 let) – Dárek po tátovi

Věděl jsem, že největším rizikovým faktorem je v případě karcinomu prostaty dědičnost. Můj otec podstoupil chirurgický zákrok a následně i ořazování. Já sám jsem tedy karcinom nikdy neměl, ale moc dobře vím, jak je léčba nepříjemná. Rozhodl jsem se tedy pro odkyselení organismu. Odborníci se shodují na tom, že právě díky němu člověk minimalizuje jak různé záněty, tak i riziko toho, že se v těle objeví karcinom. Chodím pravidelně na kontroly a s prostatou nemám žádné problémy.

Petr (57 let) – Chirurgie, pak ozařování

Doktor mě poslal po zjištění, že mám karcinom, ihned na chirurgický zákrok, byla u mě použita metoda radikální retropubické prostatektomie, která u mě byla doplněna ozařováním. Karcinom se podařilo odstranit, nicméně patřím mezi velké množství případů, které se dále potýkají s nežádoucími účinky. U mě je to konkrétně inkontinence. Slyšel jsem, že u některých mužů dojde až k impotenci. Vůbec se nedivím, metoda je sice moderní, ale i tak je dost invazivní. Za cenu života ale stojí.

Michal (55 let) – Přehodnotil jsem život

Jsem prakticky stejný případ jako Petr, nicméně ozařování jsem velmi špatně snášel. Neustále mi bylo špatně, motal jsem se, často zvracel a celkově se cítil vyčerpaný. Pojišťovna mi s péčí o rodinu moc nepomohla, a proto jsem začal trpět depresí, protože už jsem chtěl nastoupit do práce. Hledal jsem řešení, jak se dostat do formy. Objevil jsem principy odkyselení organismu ve spojení s péčí o prostatu a tělo. Prakticky z týdne na týden jsem se cítil mnohem lépe a uvědomil si, že kdybych se na odkyselení po operaci a ozařování vykašlal, rozhodně bych se necítil tak, jak se cítím dnes. Jsem velmi rád, že se mi vyhnul problém s impotencí, protože před nalezením karcinomu jsem byl zvyklý žít velmi aktivně a manželka by mi to pravděpodobně neodpustila. Chcete-li zůstat mužem, doporučuji vám pevné nervy, odkyselení organismu a pozitivní přístup k životu. Mně to významně pomohlo.

http://prostata-lecba.cz/karcinom-prostaty/

 
vložil: powershark951
Permalink ¤


0 Komentáře: