07.Prosinec 2015,23:29

MASTI NA LUPÉNKU: Vybíráme recenze z diskuzí lupénkářů

psoriasis-organics-creamNa trhu najdete velké množství mastí na lupénku. Jak je lidé recenzují a jak velký vliv hraje správná výživa a regulace imunity?

V diskuzích najdete zkušenosti jak s mastmi, které lidem trpícím lupénkou předepsal jejich kožní lékař, ale také s mastmi, které lze zakoupit ve volném prodeji – případně si je doma vyrobit.

MASTIČKA ZE SIBIŘE

Magda77: Na lupénku, kterou jsem měla v takové střední formě, mi skvěle pomohl Kartalin. Ten mi už před lety přivezla kamarádka z Ruska, ale co vím, tak už je k dostání také u nás. Mastička mi maximálně vyhovuje, pouze mi tedy moc nevoní a není dlouhodobým řešením. Lupénka se mi čas od času vracela, ale nikdy tedy už v takové formě, jakou jsem měla. Od té doby, co se věnuji odkyselení organismu, jsem příznaky už nezaznamenala.

KONOPNÁ MAST OD STRÝCE

georgeCZE: Asi bych se tím neměl chlubit, ale strejda vyrábí vlastní konopnou mast. Ta je u nás v rodině takovým univerzálním lékem, který funguje i na mojí lupénku. Zkoušel jsem i komerční konopné masti, ale pouze ta doma vyrobená mi doopravdy funguje. Budu se muset strýce zeptat, z čeho to vlastně vyrábí. Hádal bych ale, že jen koupí žlutou vazelínu, kterou nějak s kytkou a jejíma palicema několikrát povaří a smíchá.

STAČÍ MASTIČKA NA PODRÁŽDĚNOU POKOŽKU

xmarta: Když jsem viděla tu hromadu všelijakých mastiček na lupénku, řekla jsem si, že vezmu jen něco základního a k tomu se zaměřím na výživu a regulaci iminuty, protože mi bylo odborníky řečeno, že lupénka je autoimunitní onemocnění. Důležitá je také pochopitelně hygiena kůže, denní koupání kvůli odstranění šupin a odkyselení organismu, protože zakyselený organismus je semeništěm všelijakých zánětů. Řídila jsem se tím, že když budu takto žít, musí se můj stav zlepšit. A taky že ano, na odstranění kožních problémů mi najednou stačila ta vůbec nejlevnější mastička na podrážděnou pokožku, kterou mi v lékárně doporučili.

DOPORUČENÍ PRO POUŽÍVÁNÍ MASTÍ NA LUPÉNKU

Pokud se chcete psoriázy neboli lupénky nadobro zbavit, je důležitá správná výživa a regulace imunity. Podle zkušeností mnoho lupénkářů nejlépe fungují konopné masti, pokud jejich účinky podpoříte navíc odkyselením organismu a používáním dalších přípravků. Zajímavé jsou například různé přísady do koupele s výtažky z ovsa, soli Mrtvého moře či jiné mořské soli či byliny (jetel luční, lopuch). Lupénkáři také doporučují užívání potravinových doplňků, nicméně u nich je vždy vhodné obrátit se v první řadě na odborníky a odhalit principy, které vám od lupénky pomohou díky dalším změnám ve vašem životním stylu. Ty jsou velmi snadné, ale také velmi účinné!

http://lupenkalecba.cz/masti-na-lupenku/

 
vložil: powershark951
Permalink ¤


0 Komentáře: