08.Prosinec 2015,23:49

PŘÍZNAKY LUPÉNKY: Máte lupénku? Připravte organismus!

Mnoho lidí čas od času svědí pokožka hlavy, mají nějakou tu vyrážku a ze zarudlých flíčků v létě si nic nedělají. Dost možná však přehlíží, že se u nic začíná projevovat nenápadně lupénka tak, jak tomu bylo u paní Šárky z Rychnova nad Kněžnou.

Psoriaz-na-litse-4AŤ VÍTE, S KÝM MÁTE TU ČEST

Paní Šárka se rozpovídala o tom, co ona sama o onemocnění zjistila a jak projevy vnímala. A také o tom, jak s lupénkou bojuje a jaké postupy fungují.

Lupénka je chronické kožní onemocnění, jehož příčiny nejsou známy. Může se objevit už v dětství, během puberty, ale klidně i v důchodu. U mě se projevila někdy kolem 40. roku života, což bylo dost velké překvapení. Říkala jsem si totiž, že mě už nic takového nemůže potkat, třebaže lupénku máme v rodině.

Určitě vám doporučuji zkontrolovat si, jestli nemáte některý z těchto příznaků:

– svědivá místa na kůžu– vyvýšené plochy zanícené kůže obvykle pokryté bohatě se odlupujícími šupinkami– svědivé až bolestivé záněty v okolí loktů, kolen, ve vlasaté části hlavy a na nehtech– svědivé a až krvavé pupínky.

V mém případě jsem si lupénku opravdu užila, protože se u mě příznaky začaly objevovat ve velmi intenzivní formě, a to především v oblasti prsou, v okolí genitálií a také kolem konečníku. To jsou místa, na kterých je lupénka extrémně nepříjemná, to mi věřte. Trpěla jsem jak zvíře.

JAK JSEM SE PŘÍZNAKŮ ZBAVILA?

Začala jsem pochopitelně šílet a navštívila jsem kožní lékařku, která se mnou rozebrala vše možné od hygienických návyků po životní styl. Lupénky jsem se chtěla co nejdříve zbavit, a proto jsem poslouchala všechny doporučení.

Jedním z hlavních tipů bylo ODKYSELENÍ ORGANISMU!

Pro mě do té doby absolutně neznámá věc, ale jak se ukázalo, tak ve spojení s lepší hygienou a odbouráním stresu také velmi rychlá cesta, jak se lupénky zbavit. Lupénku ovlivňuje stav našeho organismu. Pokud se stravujete někdy nezdravě, máte v oblibě pikantní a mastná jídla, nahráváte lupénce do karet. Váš organismus je zakyselený a připravený přivítat s otevřenou náručí jakýkoliv zánět kůže.

Jakmile jsem odhalila principy odkyselení, sledovala jsem, jak příznaky lupénky mizí. Nejdříve jsem se zbavila kožních komplikací v oblasti prsou, během pár dalších dní také v dolní části těla. Svědivá místa na kůži mizela a dnes jsem absolutně čistá, pouze dále dodržuji principy, o kterých jsem přesvědčená, že rychle pomohou absolutně každému člověku s lupénkou.

http://lupenkalecba.cz/priznaky-lupenky/

 
vložil: powershark951
Permalink ¤


0 Komentáře: