19.Listopad 2015,17:52

Příznaky rakoviny prostaty: reálné zkušenosti pacientů!

Zpozorovali jste u sebe nějaké zdravotní komplikace s močením a máte obavy, aby to nebyla rakovina prostaty? Podívejte se na reálné zkušenosti pacientů!

Příznaky rakoviny prostaty a její časná stádia bývají většinou minimální. Často se nádor prokáže až při mikroskopickém vyšetření tkáně prostaty. Příznaky rakoviny prostaty se vyvíjí z periferní části prostaty, a proto z počátku nejsou zřejmé ani obstrukční příznaky.

Michael (37 let) – Teplice

Před rokem jsem začal mít potíže při velké potřebě. Začalo to zcela nenápadně, vyprázdnit se prostě bylo někdy trošku složitější a veškeré komplikace jsem připisoval nevhodnému stravování, zkoušel jsem tady změnu jídelníčku a nějaká přírodní projímadla. Nic však nepomohlo a vylučování stolice se časem stalo ještě obtížnější a bolestivé. Zašel jsem tedy k doktorovi a po sérii vyšetření mi byla diagnostikována rakovina prostaty. Obtíže s defekací u mě byly způsobeny růstem nádoru. Momentálně podstupuji léčbu.

David (46 let) – Hradec Králové

Rakovina prostaty se u mě projevila snad tím nejhorším způsobem, jaký si muž dokáže představit. Začaly se u mě totiž objevovat poruchy sexuálních funkcí, jako je bolest při výronu semene a příměs krvi v semenu. Někdy se objevila i krev v moři. Asi je vám dost jasné, že něco takového člověka pořádně vystraší, a proto jsem ihned běžel k doktorovi a nechal se vyšetřit. Byl jsem přesvědčený o tom, že takto musím jednoznačně umřít. Nyní však vidím, že se i z doopravdy akutního stavu lze vyhrabat, a proto bych všem rád poradil, aby nikdy neztráceli naději. Rakovina prostaty je vážná, ale rozhodně ne neřešitelná situace.

man-852762_1920Ivo (49 let) – Tábor

Když se u mě začaly objevovat první příznaky, hned jsem věděl, že za to může prostata. Objevilo se u mě obtížné močení s opožděným začátkem, slabý proud moči, odkapávání moči po vymočení, pocit neúplně vyprázdněného měchýře. Zkrátky všechny klasické starosti, a proto jsem se rozhodl v první řadě pro odkyselení organismu, na které jsem od kamarádů slyšel pouze chválu. Zároveň jsem si došel k urologovi, který mě informoval o tom, že díky odkyselení jsem se dost možná vyhnul větším komplikacím. Všem mužům s problémy tak doporučuji zaměřit se na odkyselení organismu. Principy jsou jednoduché a sice budete muset překopat vlastní životní styl, ale za zdravou prostatu to rozhodně stojí! Nedokážu si představit, že musím někam pod kudlu, močím krev a ani se mi nepostaví. Vy si to snad představit dokážete?

http://prostata-lecba.cz/priznaky-rakoviny-prostaty/

 
vložil: powershark951
Permalink ¤


0 Komentáře: