09.Prosinec 2015,00:13

ŠAMPON NA LUPÉNKU: Rozhovor se specialistou

Shampoo-Dermasolve-JarPracuje ve firmě vyrábějící oblíbený šampon na lupénku a protože sám tímto onemocněním trpěl, rozhodl se podělit o zajímavá zjištění spojené s lupénkou ve vlasech.

Romane, pro lidi trpící lupénkou ve vlasech se snažíme najít odpověď na otázku, jak se lupénky zbavit? Pomůžete nám?

Určitě, děkuji za oslovení. Hledáním odpovědi se zabývám několik posledních let a věřím, že jsem našel odpověď. Je jí speciální šampon na lupénku a příprava organismu na jeho používání.

Doporučení šamponu je ve vašem případě pochopitelné, ale můžete vysvětlit, co si představujete pod přípravou organismu na používání přípravku?

Jistě, většina nemocných si totiž myslí, že se lupénky zbaví pouze díky nějakému zázračnému přípravku. Není to pravda, ani naše šampony nefungují, pokud nechávají lidé lupénce dveře otevřené – například tím, že mají zakyselený organismus a žijí nezdravě, konzumují mastné pokrmy a nadměrně konzumují alkohol. V takovém organismu se zánětům daří. Přesně takový životní styl lupénku zhoršuje.

Tomu již rozumíme. Jak by se tedy člověk měl začít léčit?

Je zapotřebí nic nezanedbat. Odkyselení organismu by mělo doprovázet pravidelné používání šamponu dle instrukcí na jeho obalu. Naše šampony se pro představu používají třikrát týdně. Do vlasů se nanáší od pravé strany do vzniklých pěšinek až k druhé straně. Po nanasení je zapotřebí několik minut nechat přípravek působit, aby se mohly uplatnit všechny léčebné a protizánětlivé účinky šamponu.

Když zmiňujete instrukce k používání. Liší se od sebe výrazně jednotlivé šampony?

Zajisté, šampony na lupénku můžeme rozdělit do několika skupin. Ostatní výrobci zase mají úplně jiné typy, nicméně obecně máme na trhu klasické medicinální šampony, které jsou dehtové či ichthamolové. Velmi oblíbené a námi preferované jsou přírodní šampony.

Je pravda, že dehtové šampony smrdí?

To mohu potvrdit, jejich aroma doopravdy není příjemné a sám jsem je jako dítě nesnášel. Už jen z toho důvodu je vhodné zaměřit se na přírodní šampony. Ty v sobě mohou mít třeba extrakty z Mrtvého moře. Jejich vůně je o poznání sympatičtější a podle zkušeností zákazníků jsou také výsledky léčby rychlejší.

Co byste závěrem doporučil všem, kteří lupénkou ve vlasech trpí?

Rozhodně nečekejte! S lupénkou lze bojovat a receptem na vítězství je příprava organismu a šampon, který vám bude vyhovovat. Někdy může lupénka sama zmizet, ale z osobní zkušenosti doporučuji dlouhodobě pečovat o to, aby se již nemohla vrátit.

MĚLO BY VÁS ZAJÍMAT: CO ZMÍNIL ROMAN?

Roman v rozhovoru zmiňuje odkyselení organismu, které vaše tělo zbaví zánětů a ve výsledku také lupénky. Odhalte principy odkyselení a uvidíte, jak můžete připravit i váš organismus na efektivní léčbu lupénky ve vlasech prostřednictvím šamponu.

http://lupenkalecba.cz/sampon-na-lupenku/

 
vložil: powershark951
Permalink ¤


0 Komentáře: