28.Prosinec 2007

Veľa ľudí si teraz môže myslieť, že začnem písať o sebe... no nieje to celkom tak. Bolo vela verzii na moj životopis na EB, sľúbila som to viacerým ľu´dom, že to napíšem. je to písané v češtine a je tam milió chýb, ale nechce sa mi to opravovať...  tak keď chcete prečítajte si to... je tam toho napísaného veľa, ale veľa vecí sa tam opakuje.

 

Kámoši z EB

 

Dlouho jsem přemýšlela nad tím, jak udělám tenhle životopis. O sobě psát nechci a o tom jaká jsem v reálu už určo ne. Děsně bych se stydela za to, jaká jsem strašná osoba, nezmar, chameleón a to jak dokážu z člověka dostat i to co nechci. Budu psát o mojí rodine tady. Moji rodinu tvoří nespočetný množstvo lidí, které mám strašne moc ráda. Jsou to nejduležitejší lidi a hodně pro mě znamenají. Mám tady přátel hodně, hodně z nihc už i odešlo, ale někteří se drží co nejdýl to de. Tak aspoň několik z nich:

 

1.     Hawkeye Pierce: Byl to první člověk, kt. se mnou bavil, když jsem nastoupila do EB. Je to super člověk, no především dobrý kamarát. Kdykoli jsem potřebovala pomoc, pomohl mi. Doteďka si pamatuju, že se mě několikrát ptal, jakto, že umím česky, když jsem ze Slovenska.J Sem ráda, že s ním udržuju komunikaci i po jeho odchodu z EB.

2.    James Larkin: Jednu dobu muj nelepší kámoš. Poznala jsem ho jako takovýho blázna, co byl za každou srandu. (Všechno jen v dobrým;)) Bejvali sme spolu i se Selarem nerozlučná trojka. No ty časy jsou už dávno za námi. Dělali jsme si ze všeho legraci a neplechu na škole. No po nejakým čase nám zlyhala komunikace. Z něho se stal oblíbený a známy student, zatím co já zustavala stranou. Sice jsme některé problémy vyřešili, ješte jsou nějaké, kt. čekají na objasnění...

3.     Lord Selar: Další šílenec, který patřil do naší trojky.JOn si dělal, co chtel a tak to i dopadlo. Vždy jsme spolu trávili dost času v Kecálku. Byla to sranda. Byl a ještě i je to muj dobrý kamarát, na kt. nedám dopustit. No měli jsme i nějaké ty nezhody mezi sebou, no už sme je dávno napravili. I když ho vyhodili z EB mluvíme spolu často přes ICQ, za co jsem děsně ráda.

4.     Twwity Potrhlá:  Tato ujetá kámoška a skvělá profesorka věštení, s kterou jsem hodně času trávila v Kecálku mi děsně chybí. Odešla z neznámych duvodu, asi proto, že neměla dost volýho času. Bohužel nám i zlyhala komunikace a dost dlouho jsme si nepsali... snad se to zlepší, mám ji totiž stráááášně ráda a nerada bych o ni přišla!

5.     Porky Mocný: Dobrý kámoš, někdy trochu ujetý, ale úplně super se s ním mluví.Byl to právě on, kdo mě přemluvil, ať se po odchodu vrátim znovu na EB, za co jsem mu vděčná. Byl totiž jediný, kdo se se mnou tehdy bavil. Přejmenoval se ,no komunikujeme spolu jen někdy co mě mrzí, páč ho mám ráda.

6.     Max Klinger: Jinak řečeno Gildor Inglorion. Seznámili jsme se v Kecálku, je to fajn kámoš, jako jeden z mála se se mnou bavil jeden čas. Učil kouzelné formule a teďka učí elfštinu. Njn byli mezi nami nezhody, jasně ale nikdy nějak extra veliké....Mám ho ráda, i když to tak někdy vubec nevypadá, ale je to prostě takJ.

7.     Imala Gwinbleid : Bejvávala dobrá kámoška z Kecálku. A řekli jsme si, že když odejde z EB jedna, tak i druhá, no nikdy sme to nesplnili. Pamatuju si, že měla jednou dobu zlé období a že sme se všichni snažili jí nějak pomoct. Stala se z ní učitelka drakologie.Měla jsem jí ráda, ale nevím ani co se stalo.. asi to, že jsem na čas odešla a pak už jsme nebyli kámošky jako předtím a teďka se spolu vubec nebavíme, co mě mrzí....

8.     Míša Draco: Vynikající kámoška z Kecálku. Já vím, zase... Dělali sme blbosti a mám s ní hodné skvělých zážitku. Byla první, co se se mnou bavila, když jsem se vrátila na EB. Je mi děsne líto, že odešla z EB, páč přes icq se moc spolu nebavíme a mám ji ráda.

9.     Angelina Johnsonová :  Super kámoška. Jednu dobu sme byli dvojice na pohledání – DJ-ky:D na tohle snad nikdy nezapomenu. Byla s ní vždycky sranda no po čase nám začala upadat komunikace co mě mrzí. Bohužel se už jen hodně málo vyskytuje na EB, ale jednou za čas se ji ozvu ať vím jestli žije.J

10.Jandulinka Mravíková: Slavná sestřenka Twwity. Je to úplně fantastická kámoška. V mnohem mi pomohla a momentálně se spolu víc bavíme přes ICQ. Naše přátelství je založený na tom, že si máme vždycky co říct a  nikdy není moment kdy je nuda, nebo jen trapný ticho. Je jedna z tech, co zustanou kámoškami na déle ne jen na chvíli. Mám ji mocky ráda.

11.Mari Simpsonová: Jedna z nejlepších lidí na EB. Před lety sme se spolu až tak nebavili, ale teďka kecáme především přes ICQ.J Vždy když se dá pokecáme v Kecálku i to jen okrajově. V dost věcech mi pomohla, za co jsem ji strááášně vďečná. Mám ji nejrači ze všech. Nevím co bych bez ní dělala. Je nenahraditelná kámoška. Má perfektní blog a nikdy nepohrdnu komunikací s ní.J Pevně věřím, že se jednou setkáme a užijem si to.

12.Fíbí Hanáková: Jedna skvělá kámoška, kdysi sme byli super kámošky, pozděj děsně blbla a my sme se často hádali. Šla sem jí na svatbu i když jsem se tam dlouho nezdržela. Vyhodili ji kvuli jejímu chování. Teďka ji kdykoli ráda vidím. Vždy si máme co říct a zasmát se nad minulostí...:D

13.Katie Beatiful: Nejdřív veliké nezhody, když jsme se neznášeli... páni to je dávno.J Teďka perfektní sklerotické kámošky. Mám ji strááášně ráda. Je mi děsně líto, že odešla z EB, ale pořád doufám, že se ješte vrátí.J

14.Ditulínka Róza : Jedna bombová kámoška. Přežili sme toho spolu hodně. Bohužel odešla z EB, ale bavíme se spolu pořád – přes ICQ.J za co jsem ráda, páč takovou skvělou kámošku nechci ztratit.

15.Ev Thomesh: Další skvělý kamarát, na kterého nedám dopustit. Dá se s ním mluvit o čemkliv, je s ním sranda a mám ho strašně ráda. Je to jeden z těch lidí, pro kt. EB znemenají víc, než jen obyčejná webka. Kromě toho je to perfektní učitel psychologie. Nikdy na něj nezapomenu;)

16.Los Mojmojs: Strašné super kluk. Mám ho ráda. Je s ním legrace, a je odborník na komplimenty;). I když je (byl) děvkař, dá se s ním perfektně pokecat. A vím, že i když jeden z nás odejde z EB budem kámoši.

17.Tetra Mirages: Moje zlatiiii.J je to úplně bezvadná kámoška, která je nenahraditelná. Dá se s ním pokecat absolutně o všem. Je to nejlepší kolegyně na lektvarech jakou jsem kdy měla. Mám ji hooodně ráda. A myslím, že tenhle človíček má odpověď snad na vše.:D

18. Jimena Castilová and Serena Kilingsworth, Jane Cooková, Susan Topperova a Myška Myšková: Bezva holkyJ všechny. Byli to takvý moji andílci, protože mě jednu dobu jakoby zachránili. Když jsem přišla po dlouhé době do EB, byli to právě oni, kdo se se mnou seznámili a užili sme si toho hodně. Tehdy sem se spoléhala jen na ně , jako na kámošky, ne na starí lidi co na EB chodili předtím, páč si na mě nepamatovali. S Jim a  Seri máme svuj strom na Pozemcích,  se Susan sme si pomáhali se vztazích s klukama, s Jane a Myškou se vídame jen málo, ale zato vždy si skvěle pokecáme, protože je toho hodně co o sobě nevíme. No a s Jim a Seri sme si dělali jednou prdel s Diega Steela, chudák on o tom něvedel, no ale my sme se na tom dobře zabavili. Mám vás stráááášně ráda holky.

19.Elízka Jonsnova and Elisabeth White: Moje sluníčka.J My tři sme tvořili naši nerozlučnou trojku.(jj zase další trojka, jenže tohle bylo o něčem jiném) Ja sem byla ta ukecaná, Elízka byla člověk činu, Elis ta, co se pořád smála a asi byla i nejrozumější, no všechny sme byli děsné ujeté. No a všechny sme tvořili jednu celistvou osobu. Nechtejte nás zažít spolu. Porušovali sme snad pořád školní rád, no nikdy sme nebyli potřestané.:D Dělali sme si srandu snad z každýho, kdo se nám připletl do cesty. Nevíc si s námi užil Matt, ale určo to na něm nezanechalo výrazný stopy.:D S Elízkou i teďka pořád neco provádíme, no Elis musela z EB odejít kvuli nedostatku volního času. No slíbila, že se vráti a ješte si užijeme. Jsou to jedny z mích nejlepších kámošek tady a nechci je ztratit, nato je mám až moc ráda. Elis vrať se už k nám, je nám děsně smutno!

20.Matthew Bufler: Strašně fajn kámoš. Mám ho ráda, dost si se mnou a  Elízkou yvtrpěl, když sme mu pchali buchty do úst. Je s ním sranda i když je pravda, že čím déle se známe, tím víc se naše komunikace omezuje... Snad se to zlepší. J

21.Alkiee Winderstone: Supeeer kámoška, mám ji mocky ráda protože mi víckrát pomohla, když jsem se potřebovala vypovídat, za co ji děkuju. Je s ní legrace a ja doufám, že ješte spolu toho hodně v EB zažijeme.J

No a pak jsou tady lidé, kt.  mám také děsně ráda a nikdy na ně nezapomenu, jen už nebylo dost místa, abych o nich toho víc napsala. Takže tady jsou: Veronika Delacover, Vlad Dracula, Tiiina Madison, Paiper Halliwelová, Aken James Takato, Monča Witch, Mistr Kadaj, Ginny Monaghan, Samantha Mollova, David Beckham, Rebela z Bradavic, Diego Steel, Angelica de Sumbow, Nergia Saktrrova, Charlie McArthurová, Eleanor Wyndhamová, Kate Windhémová, Fleur Belle... (snad jsem všechny napsala správně) Za tyhle všechny lidi bych dala i ruku do ohně.

Teraz si asi mnohý myslia, že som divná, alebo čo..ale kto nás nepozná nepochopí....

Vložil: Sandrusska ¤


Komentáře (8):
  • 09.06.2008 17:57:33, Alkuše

    Ojé co tu dělám já? :D díky :D

  • 05.03.2008 20:50:54, Sandrusska

    Susaaan: nemas zac;) jasne ze tma patris;) proc by ne? si jedna z mich oblibenkyn:D

  • 05.03.2008 18:08:34, Susan

    Ale!! Ani jsem nevěděla, žes tohle napsala :)) tak děkuju za kousek místa v seznamu tvých přátel :) MTR!

  • 22.02.2008 21:30:21, Sandrusska

    Tetriisek: nemas absolutne za co;) mam te rada to proto si tady;)

  • 21.02.2008 22:40:29, Tetra

    Juuu :) Tu sem i já :D hehky :))) Katiesku díky :)))

  • 29.12.2007 19:11:38, Sandrusska

    jo ja vim ze mam.. ale tak co uz kdyz jsem na nikoho duleziteho nechtela zapomenout... i kdyz nekteri jsem tam nedala... pac jsem si presne nepamatovala jejich jmena..:D

  • 29.12.2007 18:48:30, Barushka

    jéé no jo..spoustu lidí taky znáám..a na spoustu jsem si vzpoměla:-) ale máš to uplně dlouhý:-)ale to neva:-)