16.Červenec 2008,20:51
Už několikrát mi bylo nezávisle na sobě od spousty lidí řečeno, že bych se měla změnit hlavně ve svém chování a pohledu na svět. Kdysi jsem jednu takovou změnu podstoupila, ale nebylo to tak do hloubky, aby to byla nějak patrná změna. Dnes jsem se zbavila minulosti pomocí ohně a spálila jsem všechno, co mi ji připomínalo. Vrátila jsem se domů začmoudlá až za ušima a byla jsem cítit, jako kdybych prolezla komínem v udírně.
Následovalo pár dalších změn. Jednou bylo promazaní telefonních čísel a některých zpráv v mým mobilu, druhou zase podobná průprava v e-mailových schránkách a poslední byla tady na webových stránkách. Vymazala jsem svoji minulost i část přítomnosti, což je konkrétně divadelní spolek, z kterého jsem se rozhodla dobrovolně odejít. Nechci už trápit jeho členy a už jsem natropila tolik hloupostí, že je čas odejít.
Bude ze mě lepší člověk osvobozen od tíživého kamení života. Mohu se zaměřit na svoji práci, na psaní, na školu a na svoje přátele. Už dlouho jsem všechno zanedbávala, teď budu mít aspoň na všechno čas. Tak na nový začátek, další skvělou epizodu svého života..
 
kategorie: André aneb To je můj život
vložil: _Lizzie_
Permalink ¤


0 Komentáře: