24.Červenec 2008,20:57
Ano, trošku zvláštní nadpis, které je úplně normální v poměru k mému infantilnímu chování. Spousta lidí, kteří mě znají, by si teď mohla říct, že se zase pokouším nějak upoutat jejich pozornost tím, že zase budu psát o tom, jak už mě to tady na tom světě nebaví a že jsem se rozhodla s tím vším skoncovat. Teď se mýlí, protože jinak by v nadpise stálo: Říci "Sbohem"!

Ne, pokouším se touhle cestou rozloučit a popřát krásný zbytek prázdnin těm, který jsem to nestihla. Nebudu teď doma skoro pět týdnu, mám jaksi dlouhou dovolenou. Prvně Chorvatsko, pak letní tábor v Otaslavicích. Budou mi někteří chybět, hlavně ti, se kterými se doopravdy neuvidím celých pět týdnů. Trošku melancholie, ale dá se to přežít.

I když ale nebudu připojená na netu, tak nebudu ve psaní zahálet. Pokusím se si zapsat všechno, co se zajímavého se stane, a pak to sem přilepit. Ať taky ostatní z toho něco mají. Spousta lidí se ráda patlá v mým životě, takže tohle by snad pro mě bylo lehčí. Každopádně mám všechny ráda a doufám, že se za pět týdnů uvidíme.
 
 
kategorie: André aneb To je můj život
vložil: _Lizzie_
Permalink ¤


0 Komentáře: