15.Červen 2008,01:59
Sedím teď v autě na pekárně, kde pracuje Radek, a čekám až si naloží. Měla jsem s ním jet už včera, ale zaspala jsem, protože jsem toho za poslední týden moc nenaspala. Asi tak tři hodiny denně a začalo se to odrážet na kvalitě mojí práce. Moje reakce byly dost zpomalené a byla jsem dost mimo, takže jsem si zase něco zavařila. Jako by nestačilo, že mám normálně problémů dost, ještě si můžu udělat další. Musím si nějak povyrazit. Tohle je jednou z možností. Beru to i jako částečný návrat do doby před divadlem.


Zapsáno v 5:30:
Tak už máme za sebou část cesty a moje nálada, která ještě v jednu byla dost špatná, se výrazně zlepšila. Docela si tu cestu užívám. Začínám se trošku zlepšovat. Po těch všech špatně prožitých dnech se konečně cítím líp a je mi fajn. Můžu se normálně smát a nemám z toho výčitky. I tak málo mi stačí, aby to bylo lepší.


Zapsáno v 8:30:
Dnešní noc byla skvělá. Chtěla bych jet s Radkem znova, jestli mě teda vezme. Měla bych mu poděkovat. Svým způsobem mi pomohl. Děkuju Radku za dnešek, pomohlo to. Pak jsem šla domů pěšky a rozhodla jsem se po cestě navštívit Katie. Potřebovala jsem vyřešit náš problém. Ještě teď si pamatuju její oči, když mi otvírala. Řekla jsem jí, že můžu zkusit to, oč mě před pár dny žádala, a pak že se uvidí co dál. Nechala jsem ji, aby mě políbila, bohužel jsem nic necítila, jak by si ona přála. Řekla jsem jí to a ještě to, že to nemá cenu, že to takhle dál nejde, že to musí skončit, že se musíme rozejít. Křičela na mě: "To je kvůli němu? Opouštíš mě kvůli němu? Kvůli klukovi?" Já na to: "Není to kvůli němu, je to kvůli mě. Čím dřív to skončíme, tím dřív pro tebe. Nechci tě trápit." Musela jsem to ukončit, Katie byla posledním spojení s minulostí. Už to mezi náma nebylo jako dřív. Nechtěla jsem ji trápit. Přišla jsem o kamarádku, ale našla jsem svůj život. Jednou to přijít muselo.


Pár vět na konec: "Holka, drž se. Máš přece na víc. Přišla jsi sice o kamarádku, ale jsou tu další. Jednou dojdeš na konec své cesty. Jednou určitě, ale není to dnes a ani zítra. Drž se a bojuj."
 
kategorie: André aneb To je můj život
vložil: _Lizzie_
Permalink ¤


0 Komentáře: