28.Prosinec 2007

A co takhle sex ve třech?

Přemýšlela jste někdy, jaké by to bylo ve třech? Ano – vy, partner a nějaká rajcovní spolunocležnice... A co kdybyste tou spolunocležnicí byla vy? Hra na třetího může být neskutečně sexy, jenže je zároveň i hrou s ohněm. Máte ji pokoušet?
 

Holka na milování...

»Ta třetí« jako by byla bájnou postavou. Všichni se o »trojce« baví z pozice páru, řeší, zda společnici ano nebo ne a co to s jejich vztahem udělá... Jenže, kdo by tou společnicí měl být? To se snadno řekne – dělejme to ve třech, ale přizvat do postele další osobu není, jako jít si do sámošky koupit rohlíky. Drtivá většina párů proto tuhle myšlenku zapudí, ačkoli přinejmenším pánské polovičce připadá nesmírně vzrušující.

 

Určitě se ale najdou takové, které do erotického dobrodružství půjdou, i kdyby to mělo být jen jedinkrát. A kde milenku do party vezmou? Ženám myšlenka, že by společnici hledaly v obrázkových rubrikách Zlatých stránek, obvykle moc nevoní, vidina profesionálky v ložnici sebejistotu v už tak nezvyklé situaci nedodá. Mnohem radši uvítají kamarádku nebo ženu, kterou už mají oťukanou, je jim sympatická a zároveň je přitahuje... Pořád nevěříte, že byste to mohla být vy?

 

Eva: „Byl to šok, ale nic hezčího jsem nezažila."

„Kdyby mi ještě před rokem někdo řekl, že se budu milovat s jiným párem, a že to navíc budou lidé, které ani pořádně neznám, měla bych ho za totálního cvoka. Nikdy jsem nebyla puritánka, sex mám ráda, ale tohle už se mi zdálo příliš. Držela jsem se zásady, že člověk může za dveřmi vlastní ložnice cokoli, ale provozovat intimnosti na veřejnosti, nebo nedej bože s někým dalším, už je překročení únosné hranice,“ vypráví čtyřiadvacetiletá Eva.

 

„Jednoho večera jsem ale v baru potkala úžasného chlapa, hodiny jsme si povídali a ačkoli mě šíleně přitahoval, ani se nepokusil zkoušet na mě nějaké oplzlosti. O to víc jsem po něm toužila. Když nakonec přeci jen navrhnul, abychom pokračovali u něj, nadšeně jsem kývla. Nemohla jsem ale uvěřit svým očím, když nám domovní dveře otevřela jeho žena v negližé. Mile mě pozdravila, políbila na tvář a za ruku vedla dál. Byla jsem už dost v náladě, a tak jsem po prvním šoku hodila rozčarování za hlavu. Milovaly jsme se nejdřív jen s Irenou, pak se k nám přidal i David a bylo to prostě nezapomenutelné. Evidentně něco podobného nedělali poprvé a já zažila jednoznačně nejlepší sex svého života. Poprvé jsem se soustředila jen sama na sebe a všechno ostatní mi bylo ukradené. Jako by s tím jedním tabu padly i všechna ostatní.“

 

Jsou tři moc? Na city ano...

To co Evu vás asi hned tak nepotká, přesto se může stát, že vás nějaký pár pozve do své postele. Není vám ta představa úplně proti srsti? Nestyďte se za to, bránit se něčemu jen proto, že to není úplně standardní, by byla škoda. Vykašlete se na to, co by si o vás pomyslelo okolí, kdyby o tom vědělo (proč by se to koneckonců měl někdo dovědět?). Co si ale v hlavě srovnat musíte je poměr k těm dvěma dotyčným.

 

Chcete do toho jít jen proto, že on se vám šíleně líbí a doufáte, že ho v posteli té druhé odloudíte? To je pěkně nefér hra a pravděpodobně si při ní natlučete nos. Jestli se totiž znáte už delší dobu a on by byl ve vztahu nespokojený, určitě by s vámi raději zhřešil jinak než za přítomnosti partnerky. Vás pak kromě odmítnutí budou pronásledovat živé představy, jak se spolu milují. Nebezpečí citového zašmodrchance hrozí i přesto, že zatím žádnou zvláštní náklonnost necítíte. Tři jsou konfliktní počet a žárlivost nebo naopak vzplanutí se dostane ke slovu velmi snadno. Máte-li chuť, klidně zkuste nevšední zážitek na vlastní kůži, ale pamatujte, že jde jen a pouze o sex. Jakmile přestáváte mít své city pod kontrolou, dejte raději ruce pryč. Za to ani skvělý sex nestojí. 

 

Jak se vám líbí představa, že byste vstoupila do milování někoho jiného?

Vložil: lulukoco ¤