28.Prosinec 2007

…a třeba vám i otevřou oči. Když s vámi už nespí tak často, je to důsledek jeho nevěry? Pravda nebo mýtus? Třeba má jen váš drahý stres v práci! Čtěte dál a odhalte mýty, které mohou zruinovat váš sexuální a milostný život!

Pokud sex plánujete a není spontánní, tak je něco špatně

Blbost. Pokud tomu opravdu věříte, tak vašemu partnerovi moc nezávidíme. V prvních měsících zamilovanosti je spontánnost běžná a sex je opravdu častý.  Později však hormony, které tuto náladu nabuzují, zmizí, proto není překvapivé, že většina párů přiznává, že po zhruba devíti měsících jejich randění je jejich sexuální život poněkud chudší. Nebojte se ale, kvantita neznamená vždy kvalitu. Naopak je extrémně sexy se na milování těšit a plánovat ho –  to totiž také působí jako afrodiziakum!

 

Většina žen má orgasmus koitálně

Další lež, která je bohužel stále ještě dost rozšířená a může způsobovat nedorozumění a přehnaná očekávání. Pouze 30 % (!) žen má koitální orgasmus. Zbytek si vystačí s klitorisem. Většina žen potřebuje stimulaci klitorisu při styku, aby dosáhla orgasmu. Pokud k nim patříte, zkuste dát potěšení nový rozměr tím, že zároveň probudíte bod G. Na pomoc si vezměte erotické hračky.

 

Muži chtějí sex více než ženy

Zase špatně. Důvodem, proč muži mají častěji chuť na sex než ženy, může být třeba způsobeno tím, že dodnes jsou to ženy, které zastávají většinu domácích prací a jsou tak unavenější. Navíc díky hormonálním výkyvům máme dny, kdy na sex myslíme od rána do večera a dny, kdy jsme smutnější a sex nás nebere. Kromě toho jsou to také ženy, které si častěji spojují sex s city, a tak nemají potřebu spát s někým, kdo se nechová tak, jak by se jim líbilo.

 

Černoši mají větší penisy

Pravda! Délka penisu bývá poměrná k výšce člověka, takže i když se najdou výjimky, opravdu malí muži mohou mít menší penis než velikáni. Podle výzkumů jsou na tom s délkou průměrně nejhůře asiaté, kteří dosahují zhruba 10-13 centimetrů. Na druhém místě jsou běloši s 15 centimetry a prvenství získali skutečně černoši s průměrnými mírami mezi 16 a 20 centimetry.

 

Šťastné páry mají pořád dobrý sex

Další mýlka. Jak už jsme si řekli, zamilovanost se vytrácí a s ní i sexuální libido. To ale neznamená, že se páry přestávají milovat. City přetrvávají, ale sex už nemusí být tak dobrý. Pokud vám tedy kamarádka tvrdí, jak se má úžasně v posteli se svým drahým i po šesti letech a dvou dětech, nevěřte jí. Možná si myslí, že vy máte tak úžasný sexuální život a nechce se přiznat. Anebo má opravdu tak orgastický sex… ale jednou za měsíc.

 

Kterým mýtům jste opravdu věřila a co vás nepřekvapilo?

Vložil: lulukoco ¤