07.Březen 2008

Lidé, kteří navenek působí zcela nenápadně, se v posteli svazují, práskají bičíkem a šeptají si oplzlosti. Připadá vám to nepochopitelné a zvrhlé? Třeba ještě nevíte, co je skvělý sex...

 

Rozum stranou!

Ne, skutečně není třeba navlékat se do latexových kostýmků nebo »do toho bušit« na toaletách v restauraci, aby váš milostný život byl plnohodnotný. Pointa je v něčem jiném. Všechny ty více či méně bizarní věci, které milenci provádějí, mají (nebo by alespoň měly mít) jediný důvod – nezkrotnou vášeň! Ne nadarmo se jeden z nejrajcovnějších filmů v dějinách jmenuje Základní instinkt.

 

Sex je prostě spontánní, živočišný, nespoutaný – všechno, jen ne racionální. Pozor, to vůbec nemusí souviset s tím, jak jste k němu dospěla – leckterá žena si takový dokáže užít jen s partnerem, kterého důvěrně zná a má v něm životní oporu a existuje nulové riziko neplánovaného těhotenství, natož pohlavní choroby. U samotného aktu je ale jedině dobře, když ztrácíte kontrolu sama nad sebou. Nejen, že si pak milování lépe užijete vy, nadšený bude i váš partner. Tak proč s tím tolik žen pořád bojuje?

 

Prasečinky se vám hnusí? Víte to jistě?!

Vášnivý sex nutně neznamená, že pod vámi musí praskat postel a za jediný večer procvičíte celou Kámasútru. Jde spíš o vnitřní (a samozřejmě s tím úzce související fyzický) pocit – jestli se milování oddáváte, užíváte si ho beze zbytku, nedokážete se soustředit na nic jiného... Klidně může být pomalounké a něžné, když právě tak vás to vzrušuje nejvíc. Ale stejně tak i plné provokativních hadříků, důmyslných pomůcek nebo sprostých slov. Stačí jen popustit uzdu fantazii a chtíči.

 

Ženy mnohem víc než muži inklinují k decentnímu milování, které je možná úžasně fotogenické a libozvučné (faldy na břiše zůstanou zamaskované a sousedi zaručeně neuslyší ani hlesnutí), ale orgasmus se při něm jaksi nedostavuje. Jistě, můžete namítnout, že opačný extrém je stejně nezdravý a stylizovat se jako domina, když jste ve skutečnosti křehkou vílou, taky asi nepřinese své ovoce. Jenže spousta žen ani netuší, jaká poloha (tentokrát obrazně řečeno) jim vlastně sedí, protože vyzkoušely jen jednu jedinou! Je přitom nesmírně užitečné mít v posteli trochu jinou tvář, než v běžném životě – mnohem snáz se tak oprostíte od starostí a budete si užívat jen a jen potěšení.

Vložil: lulukoco ¤