28.Prosinec 2007

Adrenalin: Lechtivé hrátky na veřejnosti

Pachatel: zamilovaný pár. Inkriminovaná doba: odpoledne. Místo činu: na veřejnosti!

Přepadají vás hříšné myšlenky ve vlaku a otevřená pláž se vám jeví jako ideální místo k sexuálním hrátkám? Anebo vás při pravidelné návštěvě sauny mrzí, že si pocení nemůžete patřičně okořenit? Výzkumy prozrazují, že většina žen touží být při sexu pozorována. Není to šokující?! Jste typ, kterého vzrušuje nebezpečí odhalení? Pokud ano, tak rozhodně nezapomeňte:

 

…že při přistižení městským strážníkem jste jednou nohou ve šlamastice. Jednoduše vás může obvinit z pohoršování dětí a mládeže. A to je silný argument. Je sice fakt, že si mladiství jednoduše mohou obstarat zakázaná videa, erotické časopisy nebo počítačové hry nevalné úrovně poměrně snadno (někdy ani nemusí opustit rodný dům, že ano). Oficiálně se ale na jejich vývoj klade důtklivý pozor.

 

…že ne všechna místa hýří skvělou normou hygieny a snadno můžete chytit nechtěného »soudruha«. Navíc je zrovna zima a zánět močového měchýře se objeví, ani nevíte jak. Proto si oblečte nějaké důvtipné a teplé oblečení. V každém případě deku s sebou!

 

…že všude je hodně nevkusných čumilů, kteří vás můžou identifikovat. Co by na to řekli kolegové (kromě toho, že by tiše záviděli anebo ti zkušenější se usmívali pod vousem)? Může se vyskytnout i tak prudérní typ, že by se k vám chtěl přidat. Co potom?

 

…že dnes kamerový systém  není nic futuristického a provází nás tiše na každém rohu. Mnohdy ani nevíme, kdo se na nás při nakupování, procházce městem nebo vybírání v bance dívá. Stávají se i případy, kdy kamery místo toho, aby střežily dopravní přestupky, byly natočeny zcela jiným směrem – do ložnice soukromého bytu.

 

…dávejte si pozor na svlečené oblečení. Pokud by vám ho někdo nenápadně ukradl, asi by vás čekala potupná pouť středem města v kalhotkách. Mohla byste však z nevýhody udělat přednost a inspirovat se avantgardními umělci. U těch o běhání městem bez oblečení nebyla žádná nouze. Jen jestli by vás zase neodchytli strážníci.

 

Dámy, rozmyslely jste si možná rizika? Pořád vám ta trocha adrenalinu stojí za to? Proti gustu – žádný dišputát!

 

Máte nějaký »venkovní« zážitek?

Vložil: lulukoco ¤