28.Prosinec 2007

Napadlo vás někdy, jaké by to bylo být mužem? Vyměňte si s partnerem role!

Jistě to bude nečekaný požadavek. Provětrejte svůj intimní život nekonvenční změnou a navrhněte partnerovi, jestli si chce vyzkoušet být jednou jako žena. Jděte na to žensky a staňte se mužem.

 

Freude, Freude…

Sigmund Freud tvrdil, že každá žena podvědomě touží mít penis. A naopak, že každý muž má podvědomě strach z vagíny (alespoň předtím, než zjistí, že se opravdu není čeho bát). Mnohdy se nám zdají sny o tom, že jsme ženou nebo mužem a ráno se probouzíme s podivným pocitem zapovězeného. Příroda nám však neumožňuje se vzdát své podstaty.       A tak jaké by to bylo, s jistotou nemůžeme říct. Co ale můžeme, je si alespoň pro jednou  na opačné pohlaví zahrát.

 

Pomůcek je všude dost a pokud vaše intimní výbavička neobsahuje napodobeniny mužského pohlaví, pořiďte si je. Nemusíte chodit do kamenných obchodů, stačí si vybrat z bohaté nabídky na internetu. V poměrně krátkém čase vám domů přijde diskrétní balíček a nemusíte překonávat svou stydlivou povahu.

 

Promluvte si s ním

Avšak pozor! Je to hra, která se vašeho partnera velmi dotýká. Pokud je váš intimní život spíše konvenčnější, ujistěte se, že taková změna nebude vašemu protějšku proti mysli. Důležitá je otevřená komunikace a když na to přece jen přijde, jemný přístup a hodně lubrikačního gelu – vždyť je to pro něj poprvé!

 

Začněte tak, jak si představujete ideální začátek pro vás. Masáž chodidel, laskání, hlazení, škrábání… Tímto způsobem mu ukažte na jeho těle všechny svoje erotogenní zóny. Nevynechávejte ale specificky mužské oblasti. Bude to mít dvojí efekt. Jednak se bude moct váš partner vcítit alespoň trochu do vaší role a za druhé mu třeba ukážete, na co ještě sám nepřišel – co na vás platí.

 

Jisté nebezpečí může nastat, když se to vašemu miláčku zalíbí natolik, že už nebude chtít jinak. V tom případě si zase promluvte o jeho orientaci a doufejte, že nic zásadního vám nezatajil.

 

V každém případě se vám nabízí nové pole působnosti a partner na vlastní kůži zjistí, jak tenká je pro ženy hranice mezi rozkoší a bolestí. Taková změna úhlu pohledu se jistě pozitivně odrazí na jeho přístupu k vám.

 

Už jste někdy miláčka dráždila úplně na jiném místě, než je zvyklý?

Vložil: lulukoco ¤