07.Březen 2008

Spojte dvě příjemné věci – jídlo a sex. V teplých dnech nebo na dovolené se příležitost přímo nabízí.

Příprava je důležitá!

Patříte mezi ty, co dávají přednost dovolené v chladnějších měsících a právě odlétáte do teplých krajin? Nezapomeňte si vzít s sebou potřeby pro piknik – ale ne ledasjaký. Zabalte si velkou deku, ručníky, láhev dobrého vína nebo sektu a různá smyslná jídla. Zapojte do vašich hrátek chuť a čich (o fantazii nemluvě).

 

K takovému účelu se hodí nejrůznější druhy ovoce, zelenina válcovitého tvaru, med či čokoláda, sendviče nakrájené na kousky. Hodí se potraviny příjemné chuti, šťavnaté, sladké a lehce mazlavé. Leccos naznačíte nanukem nebo provokativním pojídáním velkých hroznů. V neposlední řadě nezapomeňte na ochranu s ovocnou vůní.

 

Na louce doma

Pokud se vám nechce čekat do jara na přívětivé počasí, proměňte v kousek přírody svůj byt. Natáhnout se můžete uprostřed pokoje na kůži z medvěda (ale postačí i jakákoliv deka) a pro zvukovou kulisu pusťte zvuky přírody nebo uklidňující hudbu. Akci zahajte sklenkou vína, ale nepřežeňte to, abyste v té přírodě neusnuli. Začněte zcela nevinně a pak se můžete rozjet více a více. Domácí prostředí má přece jen tu výhodu, že až se dokonale zamažete šlehačkou nebo jahodami, není problém se hned osprchovat. V opravdové přírodě by to jistil potok – pro netrénované tedy značně svízelná situace.

 

Pár všeobecných zásad

Rozhodli jste se pro piknik nebo jinou erotickou hru? Sdělování fantazií každopádně vyžaduje docela kuráž. Každý člověk se trochu bojí, aby toho druhého nezaskočil, neurazil nebo nebyl pro smích. Odhalujte vaše představy krok po kroku, nesnažte se šokovat. Až přistoupíte na věc, předem se domluvte, co budete dělat a kam už nezajdete. Možná si i stanovte jasný termín pro ukončení hry. A určitě nedělejte partnerovi něco, čeho se bojí a vyvolává v něm pocit nejistoty. Důvěřujte si a pravdivě si sdělujte svoje pocity. Hry vám obohatí život – nejen ten sexuální.

Vložil: lulukoco ¤