31.Srpen 2007

Blíží se nějaká speciální příležitost, velkolepá párty, na které chcete být hvězdou večera? Máme pro vás deset žhavých tipů, díky kterým budete jednoduše neodolatelná.

 

1. Stará dobrá černá
Černá barva, to je jistota ověřená celými desetiletími, a můžete na ni vsadit rozhodně kdykoliv. V elegantních sexy šatičkách budete prostě k sežrání. Hitem sezony jsou délky pod kolena. Co vy na to?

2. Prodloužené svršky
Ale pozor, usedlé šaty až po kotníky si pod tímto pojmem nepředstavujte. Na mysli zde máme prodloužené topy a bundičky. Vyzkoušejte si kombinaci se sexy uplými džínami nebo kratičkou minisukní. Stáhněte si vlasy, namalujte rty a není možné, abyste večer nezazářila.


 

3. Vzdušné kalhoty
Kalhoty se širšími nohavicemi jsou na párty určitě dobrou volbou. Jsou elegantní, v kombinaci s výrazným topem snadno zaujmou a navíc jsou krásně pohodlné. Vsaďte na jednoduché barvy a netradiční materiály, jako je například heboučký satén či samet.

4. Elegantní šála
Pokud zdánlivě ledabyle doplníte svůj outfit ležérním šátkem či šálou, určitě zaujmete. Nezapomeňte ale na soulad, barva a styl šály by měly ladit se zbytkem oblečení.

5. Šik kabelka
Doplňte svůj outfit sofistikovanou malou příruční kabelkou, a při posezení u baru budete určitě v obležení mužů. Vsaďte na detaily jako jsou decentní kovové zdobení či nenápadná výšivka.

6. Botky na podpatku
Botičky s vysokým podpatkem působí sexy dojmem. Výhodou navíc je, že si je můžete vzít jak k sukni tak ke kalhotám, a vždycky budete zářit.


 

7. Sametová bunda
Bundička je určitě nerozlučnou součástí večerního outfitu. Zkuste klasické barvy a jemný sametový materiál. Až vás někdo bude po skončení party na rozloučenou objímat, heboučká bundička určitě nezůstane bez povšimnutí.

8. Diamantové náušnice
Pokud nejste zrovna milionářka, diamanty si pořídíte spíše jen ve svých snech, to je jasné. V dnešní době existuje ale řada napodobenin, třeba z obyčejného broušeného skla. Doplňky s těmito průhlednými kamínky jsou prostě sexy.

9.Lehký pudr
Stejně tak jako šatů, všímají si lidé toho, jak vypadá vaše pokožka. Nezapomínejte použít pudr, a čas od času se znovu odskočte na záchod přepudrovat. Pleť vypadá mnohem svěžeji a příjemněji.

10. Klobouček?
Pokud chcete zaujmout a nevadí vám přijít s něčím méně obvyklým, zkuste nějaký decentní klobouček. Zkombinujte ho se sexy sukýnkou a zajímavým účesem, a určitě zabodujete.

Vložil: lulukoco ¤