31.Srpen 2007

Je neuvěřitelné, co vše dokáže lidská fantazie v oblasti milování vymyslet. Muži i ženy stále baží po nových zážitcích, experimentují na poli lásky se svými těly i pocity a stále prahnou po něčem větším, nádhernějším...

 

Přitom to nejkrásnější lze někdy najít, když člověk přestane spěchat a soustředí se na samu podstatu věci – a hlavně když začne při milování opravdu využívat všech pět smyslů, tedy chuť, hmat, sluch, čich a zrak.

 

Zapomněli jste na muchlování!?

Kdysi, když přísná výchova rodičů a možné odsouzení společnosti nedovolovali popustit uzdu sexuální bujnosti dříve než po svatbě, řešili to mladí lidé alespoň tím, že se co nejvíce tzv. muchlovali. Dnes jakoby byl tento způsob sexuálních hrátek zapomenut, nebo aspoň trestuhodně opomíjen. Všichni se hned snaží jít »na věc« a přitom mazlení dává příležitost objevovat a překvapovat sebe i partnera.

 

Petting má čtyři části

Nejen mezi odborníky se mazlení nazývá petting z anglického pet, tedy mazlíček. Jde o způsob sexu bez pohlavního spojení či o předehru klasického sexuálního styku. Petting můžeme rozdělit na čtyři části: svlékání, kontakt ústy, mazlení se s ňadry a bradavkami a nakonec petting pohlavních orgánů. Při tomto způsobu mazlení jde hlavně o laskání a dotyky, o navození milostné atmosféry.

 

Osahávejte se!

Po pomalém svlékání přichází na řadu líbání, lízání rtů a tváří a prozkoumávání úst jazyky. Poté dochází k mazlení a detailní prohlídce těla toho druhého. Dovoleno je něžné kousání do krku a šíje, stejně jako opatrné sání všech dostupných částí partnerova těla. Mazlení dále pokračuje hlazením a lízáním prsou a něžným okusováním bradavek, což ocení nejen ženy, ale i poměrně dost mužů. Pak už se partneři většinou neubrání tření těl či laskání přirození přes oblečení. Následovat může vzájemné líbání, olizování a kousání pohlavních orgánů, nejlépe bez pomoci rukou... Zkuste jednou pro změnu milování s použitím všech smyslů, stojí to za to!   

Vložil: lulukoco ¤