31.Srpen 2007

Kdyz vecer k spanku uleham,jenom tebe v mysli mam.Moje srdce nechce spat,chtelo by se s tebou smat!Do tvych oci pohledet a najit v nich ten tajny svet...ten svet,kde laska kvete jen,kde splni se snad kazdy sen.Tam unesl bych te ve spanku a polozil na louku plnou hermanku.Do ouska bych ti septal tise,dve sluvka,co mam v skrytu duse.Ta sluvka,co se nahlas bojim rict...ze MILUJU TE cim dal vic...

Kdyz koukam se ti do oci,
hlava se mi zatoci.
Kdyz citim tvoje rty,
vim ze jsi to ty!
Vim ze bez tebe nema smysl nic,
ja chci jenom tebe a nic vic!!!
Tak jak radky bez pismen,
tak jak zatoulany se.
Tak jak mraky bez nebe,
tak citim se ja bez tebe...

Cítit tě na svych rtech to byla po dlouhé době ta nejkrásnější něha,chtěl bych to prožívat každičký den znova a znova,říkat ti lásko je můj největší sen mít tě u sebe chtěl bych každičký den.Ted myslím na nás a mam ten nejkrásnější sen dotýkat se tvých rtů byl pro mě svátek i když jen pro ten jediný den,ovšem pro tu krásu jen já tu pro tebe jsem.Teď už patří ti jen ta dvě slova,ty víš jaká a ja už je nemusím říkat znova a znova!!!

Kdyz zavru ocicka, vybavim si tebe ... Lasko, ver mi, jsi pro me jako dar z nebe. Jsi moje vsechno, vzdyt to prece vis ... Opetujes mi mou lasku, kdyz jsem s tebou, citim se, jako bych visel na vlasku ... Nad temnou propasti, ktera dole skryva tebe, vlasek se pretrhne a ja padam k tobe, k tobe lasko, dolu z nebe. Miluji te ...

už nechci doufat v nějaké zlepšení,vím že z tvé strany to láska není,poslední dobou se strašně trápím,at' se stane co se stane,vím,že už to nezvrátím,když nemůžu žít s tebou ani bez tebe,tak má cesta vede už jen do nebe,nemá cenu se na tomhle světě bez tebe trápit,ztratil sem všechno co sem mohl ztratit..tvá láska ke mě každou chvílí uchází,krásné chvíle semnou už ti tak nezchází,strašně mě to mrzí a bolí,pro naši lásku udělal bych cokoliv.

Tys byl zatím jediný,koho jsem milovala.Zdál ses mi tak nevinný,vím,že jsem chybovala.Byls tak skvělej zámečník,věděls co máš dělat,našel si ten správnej klíč a tos neměl dělat.Odemlks mé srdíčko a nezamkl pak.Místo toho zlomils klíč a nechal to tak. Já jen teď říkám si,zpraví to někdo? Ten můj zlomený klíček...a vůbec jde to ?

V náručí své chtěl bych Tě mít, celou noc a celý den s tebou promazlit.Cely den mazlit se hrat si jen, takovy je muj nejtajnejsi sen.Sen tak tajny jak jen muze byt, ver mi lasko jen s tebou bych chtel porad byt.

Stýská se mi moc, po tvém hlasu toužím dost. Slyšet pár slov od tebe, já zamiloval se do tebe. Chtěl bych býti stebou a abyses stala moji ženou. Vrať se brzy zpět já věnuju ti celý svůj svět. Daruju ti srdce své ale daruj ty mi tvé. Opatruj se a měj krásně já budu čekat věrně.

Vložil: lulukoco ¤