20.Září 2007

Jistě znáte ty okamžiky, kdy se dozvíte, že za hodinu a půl musíte být na důležité schůzce. Je jedno, jestli pracovní nebo osobní, ale chcete být krásná. I za hodinu to jde!

Nejdřív boty, potom oči

Základní jsou tři věci – musíte příjemně vonět, mít hezké ruce (protože ty jsou pořád na očích) a mít čisté boty. To s botami vám možná přijde směšné, ale je mnoho lidí, kteří se nejdříve dívají druhému na boty a potom až do očí. Pokud má člověk čisté boty, je vidět, že o sebe pečuje neustále a ne že se vyparádil jen pro tuto příležitost.

 

Přirozenost vítězí!

Takže první je rychlá sprcha a po ní pár kapek parfému na ta správná místa. Potom následuje domácí manikúra. Přirozená krása stále vede, takže nehty opilujte do tvaru mandle a přetřete je perleťovým nebo tělovým lakem. Vaše ruce budou působit čistě a upraveně, stejně jako kdybyste měla francouzskou manikúru, ale bude to za nesrovnatelně kratší dobu.

 

Ať první pohled stojí zato!

A jaký make-up? Znovu přirozený! Zdůrazněte tu věc, kterou máte na sobě nejraději a která se vám nejvíc líbí. S retušováním nedostatků si nedělejte hlavu, stejně je většinou nikdo jiný kromě vás nevidí. Nezapomeňte ale na oči. Jestli normálně nepoužíváte řasenku, tentokrát to zkuste. Váš pohled se projasní a bude působit otevřeněji a upřímněji. Místo tmavých očních stínů zkuste světlé. S líčením to ale moc nepřehánějte, nejdete přece na maškarní! Jedinou výjimkou je večer, to může být vaše líčení výraznější.

 

Spolehněte se na doplňky

Poslední věcí je oblečení. Nestůjte před skříní a nezoufejte, že nemáte co na sebe. Použijte osvědčený trik hereček a modelek. Oblékněte se co nejjednodušeji, stačí jen džíny a černé tričko, použijte ale výrazné doplňky. Nebojte se dlouhých náušnic, punkového pásku nebo kanárkově žluté kabelky. Budete vypadat zajímavě ale ne bláznivě přeplácaná. Stačí dva tři zajímavé doplňky a je z vás královna!

Vložil: lulukoco ¤