03.Listopad 2007

Ano, protože minisukně byla vyhlášena jako nejvíc sexy kus oblečení hned po spodním prádle. A minisukně a jehlové podpatky je vražedná kombinace, které neodolá žádný muž.

Jednou řekl frontman skupiny Rolling Stones, že když první uviděl svou budoucí manželku (dnes už sice ex) modelku Jerry Hall, měla tak krátkou sukni, že neodolal a musel si ji hned vzít.


 

Kdybychom měli charakterizovat osmdesátá léta dvěmi slovy, nejspíš by to bylo disko a mini. Vždyť, kdo by zapomněl na ty křiklavé barvy, ztřeštěné účesy, výrazné líčení, flitry, lesklé materiály, lycru, minisukně, kůže, koženku, řetězy a bižuterii.

A muži nezapomněli na dobu, kdy ženy byly ženami a nosily skoro jen krátké sexy sukně, z kterých byli absolutně „paf“. Každý puberťák sní o sexy dívce v koženkové minisukni a na vysokých podpatkách.

„Miluji, když moje přítelkyně nosí koženkovou minisukni, připadá mi najednou hrozně žádoucí a já jí hned ležím u nohou,“ usmívá se 27letý bankéř Jiří Hlava.

A není to jen věc Evropanů, například v Namíbii jsou sexsymbolem ženy, které nosí mnohovrstvé kožené minisukně a vrchní část jejich oděvu tvoří železné a kožené ozdoby, ozdobené mušlemi.


 

Muži milují pohled na ženské nohy v sexy minisukni a věřte, že tomu málokdo odolá.

Vzpomeňte si na sexsymbol pozdějších 70.let Deborah Harry, zpěvačku skupiny Blondie, která nenosila skoro nic jiného než minisukně a zůstala sexy až doteď: „Chlapi myslí vizuálně, proto na ně minisukně zabírá víc než mozek Einsteina,“ říká zpěvačka.

Vložil: lulukoco ¤