11.Srpen 2007

Léto, doba dovolených, odpočinku, párty. Všude záříte jako hvězda, slunce vám dobíjí baterky, ale září také vaše nehty? Vymalujte je veselými barvičkami, dekorujte vzory, ozdobte kamínky, hlavně je nenechávejte nahé. Kdy jindy je lepší možnost být rozverná, nespoutaná či divoká, než v létě?

Je to pořád to samé dokola, pěstěné nehty, upravené nehty, zdravé nehty. Posloucháte to asi také pořád ze všech „babských“ stran jako zaseknutou desku. Avšak právě ty pěstěné, upravené a zdravé nehty si zaslouží pořádnou dávku letní inspirace. Nenalakované nehty či případně bezbarvý lak nechte na někdy jindy. Teď je tu léto, teplo, barvy. Klasickou francouzskou manikúru okořeňte výraznou barvou.

Co teď frčí? V kurzu jsou živé, výrazné a nápadité barvy. Prozatím zapomeňte na jednobarevnou klasiku a pusťte se do divočiny, romantiky či lehké infantilnosti. Vlnky, puntíčky, kytičky, mašličky, sluníčka, berušky, zvířecí motivy či abstraktní obrace. Rozhodně je z čeho vybírat. A navíc, vše je povoleno. Nehty se dají ozdobit pouhým obrázkem či jednoduchou dekorací. Nemusíte se, ale ani bát štrasových kamínků či perliček, které jsou teď velmi oblíbené.

Rozehrát karneval barev je přitom tak lehké. Ostřílené „dekorovačky“ se mohou pustit do malování a fantazírování okamžitě. Stačí si jen vybrat motiv, který vás uchvátil a pustit se do nehtového krášlení. Ženy, jenž se raději nechávají hýčkat kamarádkami či kosmetičkami se buď opět obrátí na ně či si pomohou lepícími dekoracemi.

Určitě jste zaznamenali v obchodech nalepovací fólie s motivy. Pokud není čas si hrát se štětečkem a vymalovávat jednotlivé detaily, stačí nehty vybarvit barevným lakem a nalepovací fólii umístit na ten nehet, který chcete ozdobit. Nehty můžete ozdobit dekorací, perličkami či štrasovými kamínky všechny nebo jen část. Úspěch bude každopádně zaručen.

Vložil: lulukoco ¤