11.Srpen 2007

Letošní letní sezona právě začíná a vy možná přemýšlíte, jak oživit vaše loni koupené šaty či tílka, aby nepůsobily stále stejně. Pak tu pro vás máme tip číslo 1 – každý kousek oblečení vám pomohou změnit různé ozdoby a přívěsky na krk!

Řetízky a řetězy
Ano, kov letos letí. Proto, chcete-li být in, neměl by ve vaší sbírce doplňků chybět stříbrný či zlatý řetízek či řetěz. Ano, nosí se masivní i tenoučké jako nitky, ovšem vždy dlouhé, ze stejného kovu a úplně nejlépe společně. Úžasně vypadají na kontrastním podkladu – což jsou tmavé barvy – letos hlavně černá, tmavě modrá, ale i třeba tmavě fialová.

Třeba na večerní party si můžete vzít džínové capri, na nožky pantoflíčky na klínku, černé tílko či tričko a kolem krku pár zlatých řetězů, raději jen jeden masivní a pár tenčích. No a budete za hvězdu!

Další módní ozdobou jsou masivní řetízky s mnoha různými přívěsky. Hledáte-li inspiraci, shlédněte film Ďábel nosí Pradu, tam se to skvělými tipy na doplňky v tomto stylu jen hemží!

Rozkveťte i na prsou
Dalším letošním hitem jsou květiny! Na oblečení i doplňcích. Směle si pořiďte třeba květinovou sponu či gumičku do vlasů, udělejte si ležérní ohon na stranu a pánové se za vámi budou jen otáčet. Pokud si na květované šaty netroufáte (zbytečně, výrazné květy sluší všem, jen musí být na správném místě), zkuste oživit ty jednobarevné.

Letošním hitem a typickou barvou léta je bílá – tou nic nezkazíte. Ale i jednoduché bílé šaty mohou být pokaždé jiné – stačí se jen zásobit doplňky. Různě přívěsky ve tvaru kytiček, velkých nebo malých, různo či jednobarevných, nabídka je opravdu široká. Samozřejmě nejvíce zaujmete kontrastními barvami – černé šaty – bílá květina, bílé či světlé – tmavá, výrazná květina.

Perličky, korálky a kamínky
Také oblíbené doplňky, zvláště u žen, které se rády oblékají v etno stylu. Ale korálky nemusíte zavrhovat ani pokud si potrpíte na elegantní kostýmky. Nudnou čerň kostýmu rozbijete hravě barevným tričkem či košilí a ve stejné barvě si vyberte i korálky, kterými si krk omotáte nejméně ve dvou řadách. Můžete je mít nakrátko nebo je nechat splývat.

Výrazným kamínkem také nic nezkazíte. Ovšem vrací se nám perly a perličky, různých velikostí i barev. Že nejsou pravé je všem jasné, působí ovšem velmi efektně, objeví se i v kombinaci s různými mašlemi z průhledných materiálů.

FOTOGALERIE

Zvolte trendy přívěsek...

Vložil: lulukoco ¤