06.Prosinec 2007
 
Prádlo je snad jediný kus oblečení, který zvládnou muži koupit sami. A upřímně: netěšíme se i my, jaké překvapení nám přichystají a jaké prádlo nám k Vánocům dají? Nasměrujte je proto na tento článek, ať se při nákupech inspirují nejnovějšími trendy a pak už bude spojenost na obou stranách…

Pánové, kupte nám sexy prádlo!

Korzety a spol.

Korzet je vážně sexy prádlo, které však můžete skvěle uplatnit i při normálním nošení. Korzet je vhodný pod velké množství večerních šatů a navíc úžasně zvedne vaše prsa, nemluvě o tom, že vám vytvaruje pěkné křivky. Letos jsou hodně trendy saténové korzety s krajkami a mašlemi. Erotická linie Black Label od La Perly přišla i s korzetem speciálním, který však je určen jen a jen pro erotické hrátky. Nám spíš připomíná středověký mučící nástroj, ale proti gustu žádný dišputát.

 

Podprsenky

Pokud váš přítel je spíše praktického založení a chce, abyste jeho dárek nosila i v běžném životě, pořídí vám podprsenku. Taková podprsenka však nemusí být vždy jen nudná. Velice erotické a trendy jsou průsvitné krajkové černé podprsenky, které nejenom že dobře vypadají, tak i dobře sednou. Kromě krajek boduje i satén, především ten černý, šedý a antracitový.

 

Soupravy a noční košilky

Soupravy a noční košilky jsou velice pěkným dárkem, které jsou i dost nositelné. Co se týče trendů, tak bodují letos průsvitné materiály u nočních košilek a zase satén u souprav. Nezapomínejte na detaily, zajímavé průstřihy a aplikace jsou důležitým prvkem, které model ozvláštní a dodají mu šmrnc.

 

Kalhotky

Pokud partner vybírá pro přítelkyni kalhotky samostatně, měl by vybrat výrazný a sexy kousek, který udělá dojem i sám o sobě (normálně by bylo asi vhodnější darovat celou soupravu). Na módních přehlídkách se letos často vyskytují šňůrky a nízké kalhotky všeobecně. Nebojte se však ani širších typů, i ty mohou být pěkně sexy.

 

Podvazky

Co si budeme povídat, podvazkové pásy už dávno neplní svoji roli jako před sto lety. Dnes jsou spíš výrazem sexy prádla, které se nosí spíše do postele (a to když nechceme spát). Důvodem může být, že podvazkový pás byl vždy v minulosti tabu, kouskem oblečení, které by muži na ženách neměli vidět (pokud to není jejich manželka). Když si uvědomíme, že jen plní funkci držáku punčoch (stejně jako dříve existovaly držáky ponožek u pánů, které asi těžko budeme považovat za sexy), je celkem s podivem, že mohou mít i nějakou erotickou funkci. I letos však sežene v kolekcích všech známých značek podvazkové pásy, jejich vzhled se řídí trendy obecnými – satén a krajky jsou proste »in«.

 

Tak co, pánové, obdarujete letos partnerku nějakým lechtivým kouskem spodního prádla?

 

             

Vložil: lulukoco ¤