09.Listopad 2007

Latexové oblečky, pouta, hraní si na doktora… Myslíte si, že je to tabu? Popusťte uzdu své fantazii a okořeňte svůj sexuální život.

Vibrátory

I přes nárůst používání sexuálních pomůcek v posledních letech jsou vibrátory stále tak trochu tabu. Není to nic, za co byste se měla stydět. Naopak. Pokud vám manžel nebo přítel ještě žádný nekoupil, dejte mu námět na vánoční dárek, pro vás oba.

 

Vibrátor velice kladně ovlivní váš sexuální život, nejen když bude manžel na služební cestě. Jste- li doma delší čas sama, nebo zrovna nemáte přítele, vibrátor je nejlepší pomocník. Nejen, že ho využijete k prozkoumání vašeho těla při autoerotice, ale může se stát kořením vašeho sexu s přítelem.

 

Co říká průzkum?

Ze statistik vyplývá, že vibrátory jsou více populární u žen než u mužů. Což je celkem samozřejmé, protože partner se o vás nerad dělí i s kouskem plastu. Ale i přes to, rád použije pomůcku alespoň na část večera. Na druhou stranu je mezi Čechy nejoblíbenější pomůckou pornografie, lubrikanty a erotická literatura. Ta je řazena mezi mužské speciality.

 

Večer plný překvapení

Zkuste dát svému partnerovi dárek. Pro začátek si zakupte něco malého. Třeba pouta a latexové punčochy. Když váš partner přijde domů, hned u dveří mu zavažte oči. Doveďte ho do postele a připoutejte mu ruce. Oči mu nerozvazujte a začněte si hrát. Uvidíte, že partner bude rozkoší přímo posedlý. Po předehře mu oči při samotném aktu rozvažte, ale ruce mu nechte stále připoutané. Dokud vás to baví, dělejte si, co uznáte za vhodné, partner se rád nechá »obsloužit«. Můžete se i vystřídat. Uvidíte, že mít svázané ruce je velice vzrušující.

 

Dezert?

Jindy můžete zkusit šlehačku a jahody. Nastříkejte si šlehačku po těle, vložte si do úst jahodu a udělejte ze sebe nejlepší dezert na světě. Partner se zaručeně nudit nebude. A ocení vaši fantazii.

 

Myslíte si, že je trapné používat »dospělácké hračky«? Vůbec ne! Pomůcky zlepší váš monotónní sexuální život a možná objevíte jiný rozměr rozkoše…

Vložil: lulukoco ¤