24.Září 2007

Tabu ženské masturbace už bylo dávno překonáno, proč byste tedy i vy nemohla mít svůj vibrátor. Když se s ním skamarádíte, užijete si sexy zábavu i bez přítele.

 

Orgasmus pro všechny!

Mnoho žen má problémy s dosažením orgasmu, vibrátor je jejich dobrým pomocníkem. Je také skvělým »kamarádem«, když není partner zrovna po ruce, nebo když žena stálého sexuálního partnera nemá. Neexistuje totiž žádný důvod k tomu, aby se ženská vzdala potěšení z vyvrcholení!

                                             

Víc hlav víc ví

Pokud budete tento »nástroj lásky« používat ve dvou, není od věci se s partnerem poradit. Dárek v podobě vibrátoru není špatný nápad, ale pokud jde o první kousek do sbírky, je dobré vědět, co od něj oba partneři čekají. V kamenných obchodech nebo na internetu je totiž obrovský výběr, a tak je dobré si nejdřív vše důkladně promyslet.

 

Klasika nebo něco navíc?

Je několik druhů vibrátorů. Asi tím nejzákladnějším je klasický vaginální robertek, který může být hladký (třeba s kovovým povrchem), vroubkovaný nebo může napodobovat tvar mužského penisu. Poslední jmenované jsou většinou pružné a pro mnoho žen »pohodlnější«. Dále existují vibrátory, které stimulují nejen pochvu, ale i klitoris. Ty jsou vhodné pro ženy, které dosahují spíš klitoridálního než vaginálního orgasmu. Poštěváček je stimulován minivibrátorem, který je umístěn po straně samotného robertka. Do třetice se prodávají vibrátory různých tvarů nebo s výběžkem, který rozjásá váš G-bod.

 

Míň je někdy víc

Při koupi vašeho postelového pomocníka je důležitá také jeho šířka a délka. Šířka je vlastně průměr vibrátoru. Vyrábějí se přístroje od 3 cm v průměru. Pokud jste v této oblasti začátečníci, je lepší si příliš nefandit a koupit vibrátor o průměru 3,5 nebo 4 cm. I když proti gustu žádný dišputát. Podobné je to i s délkou. Ty nejmenší začínají okolo 15 cm, ale pořádný »macek« může mít i přes třicet »cenťáků«. S délkou je to podobné jako se šířkou, musíte si určit sami, co vám bude nejlépe vyhovovat. Ale lepší asi je začít s menšími rozměry.

 

Důležitý je také materiál, ze kterého je vibrátor vyroben. Může být kovový nebo silikonový nebo i jiný. Není tedy od věci, zeptat se ženy, jestli není na nějaký materiál alergická. Cena hraje také významnou roli – i tady je pravidlem, že za kvalitu se platí. Kupte si raději kvalitní značkový přístroj, u kterého máte větší jistotu, že vydrží. Nezapomeňte si ale schovat účtenku, může se stát cokoliv.

 

Vložil: lulukoco ¤