07.Březen 2010,11:28

156. Kuřecí prsíčka v alobalu č. 1

4 plátky z kuřecích prsíček, 4 kousky drůbežích jater, grilovací koření, 8 plátků anglické slaniny, 4 plátky šunky, 4 střední cibule, 4 zelené a 4 červené papriky, 12 menších rajčat nebo kečup, sůl, olej.

Okořeněná a osolená prsíčka, okořeněná játra a plátkyslaniny zprudka z obou stran opečeme na oleji. Cibuli pokrájíme na kolečka,papriky na nudličky a rajčata na plátky. Na alobal klademe připravené surovinyv tomto pořadí: na střed alobalu vypečený tuk, 4 kolečka cibule, slaninu, prsíčka,pokropíme vypečeným tukem, 2 kolečka cibule, slaninu, játra, šunku, ozdobněnarovnáme papriku a rajčata nebo kečup. Opatrně zabalíme, abychom neporušiliúpravu. Pečeme ve středně teplé troubě asi 35 minut, případně na ohni na roštu.Podáváme s brambory a zeleninovým salátem, případně s chlebem.

157. Kuřecí prsíčka v alobalu č. 2

00g kuřecích prsíček, 80g tvrdého sýra, 80g šunky, 40g másla, mletý pepř, mletá paprika, kari koření, sůl.

Vykostěná kuřecí prsíčka nakrájíme na plátky a mírněnaklepeme. Osolíme, okořeníme, poklademe plátkem sýra a plátkem šunky, lehcepotřeme máslem nebo olejem a svineme. Závitek pevně zabalíme do alobalu.Upečeme na roštu v troubě nebo na grilu. Podáváme s opečenými brambory azeleninovou oblohou.

 
kategorie: Recepty - drůbež
vložil: 1Ivetta
Permalink ¤


0 Komentáře: