06.Březen 2010,08:26
- Jam dok gulab - 4 lžíce sójové omáčky, 4 lžíce citrónové šťávy, 2 lžičky cukru, 150g vařeného kuřecího masa, 150g vařeného vepřového masa, 2 lžíce neslaných pražených burských oříšků, 3 stroužky česneku, 2 středně velké cibule, 1 pekingské zelí nebo hlávkový salát, 1 šalotka.
V míse smícháme sójovouomáčku, citrónovou šťávu a cukr. Přidáme nadrobno nakrájené maso,pokrájené oříšky, cibuli usmaženou s česnekem a vše vmícháme donakrájeného pekingského zelí nebo hlávkového salátu. Posypemecibulkovou nebo petrželovou natí nebo kousky pálivé papričky.
 
kategorie: Recepty - drůbež
vložil: 1Ivetta
Permalink ¤


0 Komentáře: