06.Březen 2010,07:49
Papáníčko Stelly Zázvorkové.
ov a zel
Menšíkuře dusím na bílém víně s kouskem másla, pěti kuličkami pepře,maličkou špetkou tymiánu, stroužkem česneku se solí, petrželkou acitrónovou kůrou doměkka. Vykostím, odstraním kůžičku a maso jemněnasekám. Smíchám je s majolkou, kterou zlehčím jogurtem, vmíchámnaložené na plátky nakrájené žampióny, nadrobno nakrájené zelenéfazolky, ještě dochutíme trochou worcestrové omáčky nebo kapkou sójovéomáčky, nechám na miskách vychladit a před podáváním ozdobím ananasem.Také výborně chutná s kiwi. Nakonec posypu sekanou petrželkou.
 
kategorie: Recepty - drůbež
vložil: 1Ivetta
Permalink ¤


0 Komentáře: