04.Březen 2010,13:42
oheň
1 kuře, olej, 2 cibule, 1 lžíce sladké papriky, 1 lžička pálivé papriky, 2 zelené papriky, sůl, masox, 6 žampiónů, 2 lžíce rajčatového protlaku, meruňkovice, 2 stroučky česneku, 20 kuliček pepře, 4 kuličky nového koření.
Kuře vykostíme a z kůžea kostí s česnekem, pepřem a novým kořením a masoxem připravíme vývar.Maso nakrájíme na kostky, na tuku osmahneme cibuli, přidáme maso aopékáme asi 6 minut. Posypeme paprikou, podlijeme vývarem, přidáme nanudličky nakrájenou zelenou papriku, plátky žampiónů a dusíme doměkka.Zhustíme protlakem. Maso na talíři polijeme alkoholem a zapálíme.
 
kategorie: Recepty - drůbež
vložil: 1Ivetta
Permalink ¤


0 Komentáře: