04.Březen 2010,13:04
500g vařeného kuřecího masa, 200g dušených žampionu, 200g vařeného celeru, 250g pórku, 250g hrášku, 250g vařených vlasových nudlí, 3 lžíce olivového oleje, 2 lžíce sójové omáčky, cukr, glutasol, zázvor, sůl, pálivou papriku, stroužek česneku, cibuli.
Nakastrolu rozpálíme olej, přidáme nakrájenou cibuli a česnek, osmahnemedozlatova, přidáme nakrájené maso, cukr, promícháme, přidáme sójovouomáčku, koření, houby, zeleninu a za stálého míchání prohříváme.Nakonec přidáme nudle, promícháme, dochutíme glutasolem a solí. Můžemepoužít i mraženou zeleninu.
 
kategorie: Recepty - drůbež
vložil: 1Ivetta
Permalink ¤


0 Komentáře: