03.Únor 2010,17:20
1 až 1,5 kg masa (hovězí nebovepřové) nakrájet nakostky
3 až 4 velké cibule nakrájet nadrobno
5 stroužků česneku nasekat
2 lžičky gulášového koření
3 lžičky sladké papriky
1 lžička pálivé papriky
3 polévkové lžíce solamilu
2 kostky masoxu
1 rajčatový protlak (někde se neuvádí)
sůl podle chuti
0,75 až 1 litr vody
Podle chuti můžeme přidat čerstvou papriku, kozí rohy nebo feferony.
Vše vložíme do pekáče přiklopíme adáme do trouby vyhřáté na 250 stupňů.
Pečeme hodinu (vepřové) až hodinu a půl(hovězí)


V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ NEOTEVÍRÁME NEMÍCHÁME A UŽ VŮBEC
NEČUMÍME DOVNITŘ


Paprika
 
kategorie: Recepty - Guláše
vložil: 1Ivetta
Permalink ¤


0 Komentáře: