03.Únor 2010,12:56

Ingredience:

375 g předního hovězího, 35  grostlinného tuku, 75 g cibule,

1 stroužek  česneku, 7.5 g mleté papriky, sůl mletý pepř, 3 dl vývaru,

25 g hladké mouky, 20 g slaniny 50 g nakládané kapie a celeru 1  vařená vejce

Postup:

Na tuku  zpěníme  nakrájenou cibuli, zaprášíme paprikou,zpěníme, přidáme  na kostky  nakrájené maso a za stálého mícháníosmahneme.  Přidáme pepř, utřený česnek,sůl  , podlijeme částí vývaru  a dusíme. Pod poloměkkým masem vydusíme šťávudo tuku,  zaprášíme  moukou, osmahneme, zalijeme vývarem a dusímedo změknutí. Maso vyjmeme,  šťávupřecedíme na maso. Nakrájenou slaninu orestujeme,  přidáme nakrájené kapie  a celer, prohřejeme a směsí a vejci  zdobíme porce guláše.

 
kategorie: Recepty - Guláše
vložil: 1Ivetta
Permalink ¤


0 Komentáře: