01.Únor 2010,03:39
Ingredience:
300 g bílých fazolí, 250 gklobásy, nebo uzeného bůčku, 50 g sádla, cibule, 20 g hladké mouky,paprika, sůl 2 lžíce rajčatového protlaku
Postup:
Omytéfazole necháme bobtnat, přilijeme do nich vodu, aby byly zatopené,přidáme na kostečky nakrájené syrové uzené maso (nejlépe z bůčku) nebona kolečka nakrájenou klobásu, zvolna vaříme, až je obojí měkké. Potompokrm zahustíme růžovou cibulovou jíškou, povaříme, přidáme protlak apodle chuti osolíme, případně přidáme několik kapek citrónové šťávynebo 2 lžíce smetany. Pokrm je velmi chutný. Doplněný zeleninovýmsalátem a kouskem chleba je výbornou večeři.
 
kategorie: Recepty - Guláše
vložil: 1Ivetta
Permalink ¤


0 Komentáře: